Thursday, December 22, 2016

Looking back: July 2016

Juli. Min födelsedagsmånad som jag älskar mest. Jag hade folk över på födelsedagsfest/picnic som alla år och det var superroligt. Jag har ingen aning varför jag inte skrivit ett inlägg om det, men det är okej. Så går det ibland. Jag skrev annars också jätte lite inlägg i Juli vilket gör mig väldigt konfunderad men jag antar att jag bara var ute för mycket och inte ville sitta inne vid datorn. Som nog facebook berättar åt mig att är sant.

Jag och Milla var över till min mamma och äta en dag och vi fick fantastisk blåbarspaj till efterrätt. Det var SUPERGOTT.

Jag njöt även ofta av fina solnedgångar på mina 7 km promenader som jag gjorde ganska så ofta, ibland med pokemon och ibland utan. Dessutom så satt jag mycket i parker med folk och spelade pokemon.

Men det största var nog att vi hade möhippa åt Stella. Det var en fantastisk dag och Stella var själv supernöjd och det är viktigare. Vi hade brunch och gick och klättra till Korkee och en massa små uppgifter på vägen och sen mat efter allt. Det var perfekt.

July. My birthday month which I love most. I had people over for a birthdayparty/picnic like every year and it was so fun. I have no idea why I haven't written a post about it, but it's okay. That happens. I have also written very little in july which make me feel very weird but I guess I was just out so much and didn't have time to sit infront of a computer. Which is what facebook tells me. 

Me and Milla went over to my moms for food and we got the best bilberry pie ever. So good!

 I enjoyed a lot of beautiful sunsets on my 7 km walks I took quite often, sometimes with pokemon and something without. I also did sit in parks playing pokemon with people. 

But the biggest happening was the bachelorette party we threw for Stella. It was a fabulous day and Stella loved it so that's the most important thing. We had brunch and went and climbed at Korkee and small tasks on the way and food afterwards. It was perfect. 


Här har vi sen det jag bloggat om.

Here we have what I did blog about.


Jag började såklart månaden med att göra ett såkallat födelsedagsinlägg där jag la in en massa gamla bilder och lite tankar. Gå in och kolla ifall ni inte gjort det. Bilderna är värda att se.

I started the month by doing a so called birthdaypost with old pictures and some thoughts. Go and check it out if you haven't seen it. The pictures are worth it. 


Jag och mamma åkte till Tallinn och jag var superpeppad trots att jag sovit jättelite.

Me and mom went to Tallinn and I was superhappy even though I had slept just a few hours. Såklart så shoppade jag lite där och det måste jag ju visa åt er. Hittade mycket roligt.

Of course I did some shopping over there and had to show you. Found lots of good things. Jag tror att hela juli så spelade jag egentligen bara en massa pokemon. Och satt ute i parker och gick omkring. Japp. Orsaken till varför jag bara skrev 4 inlägg på hela månaden.

I think I just played a lot of pokemon during july. And sat in parks with friends (of course playing)and walked around. I think that's why there are only 4 posts this month. 
20.12.2016 20:32

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...