Wednesday, December 7, 2016

Looking back: January 2016

Det känns helt konstigt att det redan är tid att börja titta tillbaka på året som gått. Jag tycker liksom att året först börjat. Haha. Men nej, slutet är nära så nu skall vi se tillbaka.

Året på bloggen började ju såklart med listan som jag gör varje år. Kan ju verkligen inte sluta.

It feels weird that it is already time to look back at this year. I feel like this year just began. But no, the end is near and it is time to look back. 

The year on the blog started with the list which I do every year. I can't stop anymore. 


Nyåret spenderade jag på två olika ställen, men raketerna såg jag vid senatstorget. Jag hade till och med lagt på ögonskugga dagen till ära vilket jag inte gör ofta. Jag var riktigt nöjd med mitt face. Känns helt konstigt att mitt hår faktiskt var sådär kort i början av året, med tanke på hur långt det nu är. Bästa med kvällen var nog det att jag fick spendera den med härliga vänner.

The new years eve I spent at two places, but the fireworks I saw at senaatintori. I also had some eyeshadow on me which doesn't happen that often. I was very happy with my face. Also feels weird that my hair was that short at the beginning of the year, since it is so long now.  The best thing about the evening was that I got to spend it with awesome friends.

 

Jag hade shoppat nya skor åt mig själv. Jag märker alltid i något skede att alla mina skor har hål och att jag behöver nya. Då blir det att gå och söka skor på rea.


I bought some new shoes for me. I always realize at some point during the winter that I all my shoes have holes and I need new ones. Then I go and buy some at sales.Jag filmade en apartment tour för min youtube kanal och så klart delade den här på bloggen också. Det var fint och städigt då. Det är lite som har ändrat sen dess så kanske jag skulle kunna filma en ny nästa år. Vi får se.

I filmed an apartment tour for my youtube channel and of course had to share it here on the blog too. It was nice and clean back then. Some things have changed since then so maybe I should do a new one in the beginning of next year. We shall see. 


Jag tog upp en ny 30 day challenge. Den här gången var det waist trainer challenge som är gjord av Blogilates. Den här skulle jag bra kunna göra igen, eller åtminstone ta några rörelser från den här och göra.  Jag har ju nu fått tillbaka motivationen till träning.

I took up another 30 day challenge. This time it was a waist trainer challenge which is made by Blogilates. This one I could do again, or atleast take a few moves from and do. Since I have no gotten back my motivation to work out. 

 Jag lyckades också faila ganska så fint när jag lagade mat en dag. Det är verkligen bra att det inte gått riktigt sådär illa en enda gång sen det där. Jag är faktiskt lite bättre än det verkar på dessa bilder. Haha.

I also failed really bad one day when  I was making food. It is good that it has not gone that bad again after that. I am actually a bit better then how these picture show. Haha.  


Januaris Livbox var väldigt fin! Jag tycker väldigt mycket om Lumene eyelinern.

The Livbox in January was very nice! I love the Lumene eyeliner very much. Mina fantastiska mål för det här året. Jag hade många. Gå och läs inlägget om ni vill läsa alla. Kommer nog även att göra ett inlägg om detta i framtiden där jag går mera in på ämnet.

My fantastic goals for this year. I had many. Go read the post if you wanna read them all. I am going to do a post about this in the future where I go through it and talk more about it.
Jag pratade om Yogaia (då Yoogaia) och deras fiffiga app till telefonen eller tabletten. Nu blev jag faktiskt lite sugen på att ta och testa dem igen.

I talked about Yogaia (then Yoogaia) and their awesome app for the phone and tablet. Now I kinda wanna try it again. Jag ordnade brunch hemma hos mig en söndag med ett flickgäng som nuförtiden är kända som Brunchbrudarna. Vi har nuförtiden mycket ofta brunch tillsammans och det är helt fantastiskt. Jag rekommenderar att testa!

I had a brunch at my place with a girlgang that are now known as Brunchbrudarna. We have brunch quite often together these days and it is fabulous. I recommend trying! 


Jag hjälpte Storebror A och gick ut med hundarna en väldigt kall och isig dag. Som tur föll jag inte. Jag lagade också sjukt mycket vänskapsarmband. Har nu verkligen lust att göra såna igen!

I helped Bigbrother A out and went out with the dogs one very cold and icy day. I was lucky and didn't fall. I also did make a lot of friendship bracelets. I now wanna make more of them again!


Jag åt lunch på Hard Rock Cafe med Emmi. Det bästa säger jag, det bästa. Jag är alltså helt såld.

I ate lunch at Hard Rock Cafe with Emmi. It is just the best, the best. I am so in love. 


En väldigt matfull vecka var det här då jag åt brunch igen en vecka efter den första. Den här gången med Maria, Ami och Aino. Vi hade inte setts på superlänge så det var super att få sitta i lugn och ro och äta och prata. Kiilas brunch rekommenderas också. Kostar ju nog lite mera än hemmabrunch, men ibland kan man ju.

A very foodfull week since I ate brunch again just a week after the first one. This time it was with Maria, Ami and Aino. We hadn't seen eachother in forever so it was so nice to get to sit and talk for a while in peace. Kiilas brunch it very good and I recommend it. It is a bit more expensive then a homebrunch, but sometimes that is okay. 

Jag jobbade även ännu på Madeby den här månaden och det var superroligt. Jag var även utan att dricka hela månaden. Jag pratar lite om det i videon som heter thoughts on being sober at a party. Det var mycket intressant att vara utan en hel månad. Funderar faktiskt på att göra något liknande nästa år, men mera om det senare.

I also still worked at Madeby this month and it was so fun. I also went without alcohol for the whole month. I talk a bit about that in the video called thoughts on being sober at a party. It was interesting to be sober a whole month. I and thinking of maybe doing something similar next year, but more on that later. 

 Sen har jag ju också gjort en del vlogs under Januari. Den första var ju såklart apartment touren som ni kan se där uppe. Jag tänkte att jag lägger med resten också så kan ni ta och titta på dem om ni vill.

I also did a few vlogs during January. The first one was the apartment tour which you can see up in this post. I also thought I would add the rest so that you can all watch if you want to. 


Ni kan hitta min youtube kanal här. Gå gärna och följ den med! 

You can find my youtube channel here. Go follow it too! No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...