Friday, December 9, 2016

Looking back: February 2016

I Februari så jobbade jag ännu på Madeby Helsinki men bara ungefär hälften av månaden sen måste jag hitta på annat att göra med min tid. Medan jag jobbade så lärde jag mig laga fina hjärtan på vänskapsarmband. Ganska säker är jag att jag inte längre kommer ihåg exakt hur det gjordes, men jag får nog ta och gräva fram det. Se hur sött ju!

Mamma och jag gjorde en massa tillsammans som vanligt. Vi var en sväng till Tallinn och sov över på hotell vilket var super roligt. Åt även världens bästa kaka i gamla stan! Utöver det så var vi även hundvakter åt Storebror As små. Jag älskar dem sååå mycket!

In February I still worked at Madeby Helsinki for half of the month and then I had to figure out something else to do with my time. While I was working I did learn how to make hearts on the friendship bracelets. I am pretty sure I can't remember how to do that anymore though, but I will have to pick it up from somewhere. So cute! 

Me and mom also did a lot together as always. We went to Tallinn and stayed at a hotel which was really nice. Also ate the best cake in old town! We also babysat Bigbrother A's little ones. I love them so much!


Jag älskade även röda läppar och försökte ha läppstift så ofta jag kunde och orkade. Snyggt är det ju!

I also loved red lips and tried to put on lipstick as often as I could and had the energy. It is so pretty right?! 


Februari Livboxen innehöll verkligen en massa grejer. Sjukt ju! Såhär tycker jag att lådorna borde se ut varje månad!

The Livbox in February did have a lot of products. Crazy! This is how I think the boxes should look every month! 


Jag plockade fram några smink favoriter åt er. Dessa alla är nog fortfarande uppe med favoriterna. Silky Touch Blush använder jag ungefär varje gång jag lägger på smink.

I took out a few make up favorites. These all are pretty much still up there with the favorites. Silky Touch Blush I pretty much use everytime I put on make up.


Jag fick några oväntade tulpaner och de verkligen piggade upp mitt hem för en stund. Jag älskar blommor.

I got some unexpected tulips and they really made my apartment a bit nicer for a while. I love flowers. 


Jag blev bjuden på modekväll till Marimekko tack vare Ratata. Så otroligt fint och roligt! Där var verkligen supermycket folk!

I got invited to a fashion evening to Marimekko thanks to Ratata. So nice! There were a lot of people there! Sista inlägget den här månaden var adventskalendern från Essence som jag inte ännu visat i bloggen. Jag öppnade ju alla luckor i videos på youtube, men de kom aldrig upp på bloggen. Gå in i inlägget och kolla vad som fanns i alla luckor.

Last post this month was the advent calendar from Essence that I hadn't shown in the blog. I opened all of them in videos for youtube, but they never came up on the blog. Go to the post and see what was in it if you haven't seen it before. 
8.12.2016 12:47

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...