Monday, December 26, 2016

Looking back: August 2016

I augusti så var det definitivt mycket Pokemon GO men också mycket häng med vänner. Ett veckoslut var jag och Camilla på Tubecon där jag filmade My Day-video som hittas här längst ner i inlägget. Det var alldeles super roligt och jag kan inte vänta på att se vad de hittar på till nästa års event.

Dessutom åkte jag och mamma till Stockholm på kryssning och jag fick hänga lite med min favoritmänniska i världen som jag inte sett på hundra år (typ 4). Det var så roligt!

In august it was a lot of pokemon GO but also a lot of friends. One weekend me and Camilla hung out at Tubecon where I did film My Day videos which can be found down in this post. It was just amazing and I can't wait to see what they come up with for next year! 

I also went on a cruise to Stockholm with mom and I got to hang out with one of my absolute favorite people in the world that I haven't seen in like a hundred years(like 4). It was so nice! 

Emma & me at a afterparty

Nu över till det jag bloggat om och videona. Varsågoda.

Now over to the blogposts and videos.


Köpte nya fina skor som jag definitivt inte skulle ha tyckt om för ett par år sedan men nu föll för. Så otroligt fina!

Bought some new shoes that I would not have loved a few years ago but now fell for. So pretty!
Jag skrev ett inlägg om både Juli Livboxen och Augusti Livboxen för jag var så sen med den från Juli. Så kan det gå ibland. Båda två hade riktigt okej innehåll.

I wrote one post about both the July Livbox and the August one since I was so late with the one from July. Both were really good. Visade även upp en present jag fick av R. Fick den för att han inte riktigt har användning. Love it!

Showed a present I got from R. I got it because he didn't have use for them. I love it! 


Det sista inlägget jag skrev var om att jag tänkte börja skriva bara på engelska i bloggen. Det höll inte hemskt länge som ni ser. Det är bara mera min blogg om jag skriver på både svenska och engelska. 

The last post was about me going to only write in english on the blog. It didn't hold that long as you can see. It just feels more like my blog when I write in both swedish and english.

25.12.2016 22:49

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...