Thursday, December 15, 2016

Looking back: April 2016

I april så hade jag sockerfri månad tillsammans med mamma. Hon verkade ha det svårare med det än jag för jag fick ett par gånger meddelande av henne där hon sa att hon i misstag ätit godsaker. Då det är verkligen inte lätt alltid.

Jag jobbade en del och gick på teater som vanligt. Och det kom snö! Alltså i APRIL! Helt galet ju!

Över till blogginläggen...

In april I had the sugarfree month together with my mom. She seemed to have it a bit harder then me since I did get messages from her saying that she had ate some goodies accidentally. It is not always easy! 

I did also work some and went and saw some plays. And it was snowing! In APRIL! Crazy! 

Over to the blogposts...
Jag sa ju att jag tycker om dessa inlägg. Så det kom ett till. Jag har dock inte gjort såna på länge.

I did tell you that I like doing those posts. So I did another one. I have not done them in a while though.


Jag lyssnade mycket på Audible och fick färdigt Girl Online och skrev ett inlägg om den. Zoe är en av mina favoriter på youtube så klart jag måste läsa hennes bok.

I used Audible a lot and finished Girl Online and wrote a post on it. Zoe is one of my favorites on youtube so of course I had to read her book. 


Bra Livbox igen. Ni kan gå och läsa mera om den här.

A good Livbox. You can go and read more about it hereDet var inte tillräckligt med att bara ha en sockerfri månad utan jag måste också kasta in Offline-tid grejen i det hela. Det var intressant.

It was not enough to just have a sugarfree month I also had to throw in the Offline-time thing. Interesting to say the least. Jag köpte jätte lite kläder men något litet kom ändå med i tanken var Kuba resan. Jag har en känsla av att jag inte ens hade med den här dit.

I bought very little clothes but some did come home with the Cuba trip in mind. I do have a feeling that I didn't even have this one with me. 
Gjorde en weekly vlog och pratade om just Offline tiden.

I did a weekly vlog and talked about the Offline timeEtt litet empties inlägg fick jag också gjort. Det är inte illa det med tanke på att jag har en JÄTTE stor hög tomma produkter som väntar på att bli fotade.

I did an empties post. It is not bad since I have a HUGE pile of empties just waiting to get photographed. Tog även några outfit bilder i en hemskt smuttsig spegel och världens råddigaste bakgrund. Jag vet inte vad jag tänkte.

I took some outfit pictures with a dirty mirror and the worlds most horrible background. I don't know what I was thinking.TVÅ stycken empties inlägg på en månad! Sjukt bra ju!

TWO empties posts in one month! Amazing! 

Jag lyckades också göra riktigt många videon så nu skall ni ta och njuta!

I also made a lot of videos so enjoy! 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...