Sunday, December 18, 2016

Color Essence Eye Cream by H&M


Jag är lite svag för glitter, smink och speciellt billig smink. H&M levererar definitivt när det kommer till bra pris. De har ju även förnyat sitt smink och allt ser så mycket bättre ut. Det ser inte lika billigt ut och det tycker jag är ett plus. Det är liksom lite mera stil i det hela. 

I am bit of a sucker for glitter and make up and especially cheap make up. H&M does do some good make up for a affordable price. The have also done a make over when it comes to their make up and everything looks so much better. It doesn't look as cheap and I think that it great. There's a bit more style in it all. 


Jag gick in i H&M för att döda lite tid vilket är något jag ofta gör. Det är roligt att gå in i H&M och kolla vad det finns för nytt i både klädväg och sminkväg. Denna gång plockade jag med mig två av deras Color Essence Eye Cream frö jag föll så pladask för deras färger att jag bara inte kunde låta bli. Jag säger det igen: glitter.

I went into H&M to kill some time which is something I do quite often. It is fun to go into H&M and check what is new in both clothes and make up. This time I picked up a few of their Color Essence Eye Cream since I fell for the colors and couldn't resist. I am saying it: glitter. Den här svarta heter The New Noir och är alldeles underbar! Jag funderar på att prova använda det här som eyeliner. Jag tror det skulle kunna vara ganska så fint.

This black one is called The New Noir and is absolutely beautiful! I am thinking of using this as an eyeliner and see if that works. I think it could look quite cool. 


Sen kommer vi till den jag påriktigt föll alldeles pladask för. Den här gröna som heter Khaki Brocade. Alltså förstår ni hur fantastisk den här är?! Jag rekommenderar att gå till en H&M och kolla på den eftersom jag inte riktigt lyckades fota den så bra. Det är det här mörkret säger jag.

Then we come to the one I completely fell for. This green one is called Khaki Brocade. Can you see how amazing it is?! I do recommend going to a H&M and checking it out since I didn't really manage to get it on a picture. It is the darkness that makes it impossible. 


Så snygga så snygga! Jag kan inte vänta på att få leka med dessa och se vad jag får tillstånd! :D

So pretty! I can't wait to get to play with these and see what I can come up with! :D

15.12.2016 16:42

2 comments:

  1. Hitsi, toi Khaki vaikuttaa täydelliseltä sävyltä mulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on tosi tosi nätti väri. Mulla oli sitä tässä yks päivä ja tykkäsin sikana :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...