Thursday, December 1, 2016

Bodypump for the first time ever!

Första December. Jag har ingen julkalender. Inte i bloggen och inte IRL heller. Det känns konstigt, men det är okej. Jag behöver inte några fler produkter från någon kalender trots att de är super roliga att öppna. Men de roligaste kostar också väldigt mycket.

Så istället för sådant så hade jag lyckats boka in bodypump timme för idag vilket kändes som ett bra sätt att börja December på. De flesta börjar ju gå under januari men jag tänkte ta tjuvstart och börja redan nu.

Det var min första gång på bodypump timme och jag kan nog säga åt er att imorgon kommer det att göra ont. Helt säkert. Trots det så känns det superbra och jag kommer definitivt att gå pånytt.

Jag kan säga att jag var supernervös före timmen eftersom den var på ett ställe där jag aldrig varit. Det får mig att bli lite nervös. När man skall hitta runt på ett nytt ställe. Men det gick supersmidigt och stället verkade också väldigt bra. Kanske jag borde gå där oftare. Lite råddigt var det att försöka hållas med i alla rörelser men det blir nog bättre nästa gång. Jag måste också ta några små pauser ibland då jag trodde jag skulle svimma, men det är ju också helt okej att göra. Man skall ju inte ta livet av sig!

Jag är mycket glad över att jag vågade gå med!

Det finns sämre sätt att börja December på!

First of December. I have no advent calendar. Not in the blog or IRL. It feels weird but okay. I don't need anymore products from some calendar even though they are fun to open. But the best ones cost so much. 

So instead of that I somehow managed to book a bodypump lesson for today and it felt like a great way to start December. Most people start in January but I thought I would do it already. 

It was my first bodypump ever and I can tell you that I will be feeling it tomorrow. Totally. But still it does feel awesome and I am so going again. 

I can also tell you that I was supernervous before it since it was at a gym where I have never been before. That always makes me a bit nervous. When you are supposed to find your way around a new place. But it went very well and the gym looked very nice. Maybe I should start going there. It was a bit hard at times to follow all the moves but I will get the hang of it. I also had to take a few small breaks when I started feeling a bit like passing out, but that is okay. You are not supposed to kill yourself!

I am very happy I went! 

There are worse ways to start of December!No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...