Sunday, November 20, 2016

When everything just start filling your brain!

Det är spännande hur bra det gör att ta en dusch ibland. Jag satt här och blev bara mera och mera stressad över allt det jag borde få gjort. Så som blogginlägg som borde skrivas och videon som borde filmas och ställen som borde ordnas och bilder som borde fixas. Jag fick riktigt illa att vara då jag satt och tänkte på allt då jag inte riktigt fick mig själv till att verkligen börja på något. Det började ju sen stressa mig ännu mera.

It is interesting how good a shower feels sometimes. I sat here and was getting more and more stressed over everything I should get done. Like blogposts that need to be written and videos that need to be made and places that need fixing and pictures that need to be looked at. I was starting to feel very crappy when I was thinking about it and yet not getting any of it done. And that made me stress even more. Och jag menar det är ju söndag. Man får ta det lugnt på en söndag. Man måste verkligen inte göra allt just precis nu.

Duschen jag tog fick mig att förstå det, eller kanske mera komma ihåg det.

And I mean it is sunday. It is okay to take it easy on a sunday. You don't have to do everything right now. 

The shower made me realize that, or more like remember it. Det händer nu och då att jag blir stressad över listan (som bara finns i mitt huvud). Speciellt just nu när jag inte har jobb som skulle hålla mig från att göra inlägg eller videon. Jag har liksom nog tid.

It happens sometimes that I get stressed over the list (that is only in my head). Especially now when I don't have a job that keeps me from doing posts or videos. I have the time. Det är inte alltid lätt det här blogglivet.

Lite gamla bilder fick komma med i det här inlägget. Hur sugen är jag inte på att klippa lugg nu?! VÄLDIGT! Jag har en känsla av att Camilla kanske inte går med på det.... haha.

This blogging life is not always easy. 

Some old pictures got to come into this post. How much do I want to get bangs now?! A LOT! I have a feeling that Camilla might say no to that... haha. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...