Friday, November 11, 2016

Trying to get back to the gymMitt tränande har verkligen tagit en dipp in i det blå och försvunnit från mina rutiner, vilket jag tycker är så otroligt synd! Jag fick en så bra start och sen bara hände något och sen fick jag jobb. Jag är ju inte van vid att jobba heltid så jag är väldigt trött när jag kommer från jobbet och då orkar man ju inte tänka på att gå på gym. Speciellt inte då man är superhungrig och bara vill hem och äta.

Men jag skall ta tag i det igen för det var så bra. Det kändes så bra att göra något med kroppen och bygga på den och bli starkare och bättre. 

Jag hoppas även att jag får med några till kompisar att gå med för det är fortfarande lite jobbigt att gå ensam trots att jag gjorde det en gång. Någon dag skall jag kunna göra det helatiden, men nu känns det roligare att gå med någon.

Jag skulle verkligen kunna nog försöka ta mig till gymmet för att bara springa lite. Man kan ju inte riktigt springa där ute längre då det är hemskt och kallt. För jag betalar ju ändå varje månad för kortet så skulle vara bra att använda gymmet.

PS. Bilden är från några månader tillbaka då jag var påväg till gymmet.

I have kinda stopped working out. It has kinda taken a seat in the back for a while and disappeared from my routines. Which is very sad in my opinion. I was doing so great and then I got the job. I am not used to working full time so I was very tired when I came home and then you don't really think about going to the gym anymore. Especially when you also are super hungry when you get home. 

But I will take it up again because it is so good. It felt so good to do something and work on getting stronger and better. 

I also hope to get some friends to join me since it still is a bit hard to go alone even if I did it once. Someday I will be able to do it all the time, but right now I want to have someone with me. 

I would really want to go to the gym to run a bit. You can't really do it outside anymore since it is so cold. I am paying for the card every month so it would be nice to actually use it too. 

PS. The picture is from a few months ago when I was on my way to the gym.

10.11.2016 12:18

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...