Tuesday, November 22, 2016

TIDY HOME HERE I COME!

Ni verka tycka om inlägget jag gjorde om min sänggavel så jag tänkte att jag skulle fortsätta serien nu. Jag som sagt håller på och organiserar och städar i min lägenhet just nu så ni får nu följa med stegen.

Om ni inte har sett inlägget om sänggaveln så kan ni kolla in den här.

You seemed to like the post I made about my headboard so I thought I would continue the series now. I am, as I said then, trying to organise and clean my apartment right now and you get to follow along.

If you have missed the post on my headboard then you can check it out here


Såhär ser det för det mesta ut, alltså som en tornado skulle ha slagit ner. Det är riktigt hemskt och jag trivs inte längre med det. Trots att det tidigare inte har stört mig något hemskt mycket. Jag vet inte riktigt vad som hänt i min hjärna men något har definitivt ändrat för jag vill verkligen ha det städigt och fint. Det samlas mycket saker på just det där stället. Oftast smink och nagellack som jag dragit fram från någon av lådorna men bara inte lyckas få tillbaka. Lat som jag är.

This is how it looks like most of the time, which looks like a tornado struck. It is horrible and I don't like it anymore. Even though it hasn't really bothered me much before. I don't know what has happened in my brain but something has definitively changed since I really want everything to be neat and nice. That is a place where a lot of things to happen to end up. Mostly make up and nailpolish that I have taken out of some of the drawers but haven't been able to put back. Lazy as I have been.


Men nu så ser det mycket mycket bättre ut och jag har nästan lyckats hålla det exakt sådär. Några små saker har hamnat där men inte så farligt som tidigare och det är mest sådant som jag ännu skall flytta och hitta platser för. Det är liksom lite work in progress i den här lägenheten just nu men det blir bättre hela tiden. Som ni ser så har jag ett nytt litet lådsystem för smink som är köpt på Tiger (eller Flying Tiger eller vad den nu heter nuförtiden). Jag har länge tittat på sådana som den där och tänkt att det skulle kanske vara riktigt bra så nu när jag såg den så bestämde jag mig för att köpa den. Den kostade trots allt bara 10 euro så jag överlever nog det. Tycker dessutom att den blev just perfekt för sådant smink som jag använder nästan dagligen. 

Det känns nog så bra att ha det fint och städigt där nu. Jag är riktigt nöjd! 

Nu så har jag kvar datorbordet och köket och kanske lite bokhyllan och sen kan jag dyka in i det värsta...alltså klädskåpet. Jag ser fram emot det men på samma gång vill jag verkligen inte. 

Nu skall jag ta och äta och sen fortsätta städa datorbordet. Skall även ta och filma en video idag. Ha en bra dag allihopa!

Now it looks a lot a lot better and I have almost been able to keep it like that. Some small things have ended up there but not as bad as before and most of it is things I am going to move and find places for. It is a bit of a work in progress this apartment right now but it is getting better all the time. As you can see I have a new little drawer thing for my make up that I bought from Tiger (or Flying Tiger or whatever it is called these days). I have been looking at those kinds of drawers for a while and thought that they might look good so now when I saw it I decided to buy it. It only cost 10 euros so it is fine. I also really think it works really well to have the make up I use almost daily in. 

It feel so good to have that space nice and clean now. I am so happy. 

Now I still need to fix the computer table and the kitchen and a bit of the bookshelf and then I can dive into the worst... that is the closet. I am looking forward to it but at the same time I don't want to do it at all. 

Now I am gonna eat and then continue cleaning my computer desk. I am also gonna film a video today. Have a nice day everyone!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...