Sunday, November 6, 2016

The blogger app has changed my life!

November. Det känns ganska så sjukt att det faktiskt redan nu är november. Vart har det här året gått? Senaste veckorna (månaden) har gått så otroligt fort då jag varit på jobb heltid och inte riktigt hunnit göra mycket annat under veckorna. Veckosluten har också egentligen gått i ett huj då jag måsta packa in allt socialt liv på två dagar istället för några fler. Sorry vänner om ni känner er bortglömda! Ni är inte!

November. It feels crazy that it is November already. Where has this year gone?! The last weeks (month) has gone by so quickly since I have been working full time and haven't really had time to do anything else during the week. The weekends have also gone by pretty fast since I have needed to pack all my social life into two days instead of a few more. Sorry friends if you feel forgotten! You are not! Som ni märker så skriver jag på svenska igen. Det känns bara mera som min blogg att ha både svenska och engelska trots att det tar lite mera tid. Jag är säkert den sista i världen som nu börjat använda tiden på bussen till att skriva blogginlägg. Jag har inte riktigt tyckt om blogger appen tidigare men nu så verkar den helt okej. Åtminstone till att skriva text. Bilder kommer jag nog att lägga till då när jag är hemma. Kanske jag bara tidigare inte har orkat sätta mig in i den ordentligt. Jag vet inte.

As you might have noticed I am writing in swedish too again. It just feels more like my blog when I do that even if it does take more time. I am probably the last one that has started to use the time on the bus for writing posts. I haven't really liked the blogger app before but now it seems to be okay. At least to write text with. The pictures I will probably add when I am at home and at a computer. Maybe I just haven't taken the time to get into it before. I don't know. 


November är NaNoWriMo. Jag tror att jag inte kommer att stressa över det i år trots att jag gjort det nästan varje år nu sen jag vet inte när. Jag kommer troligen att istället satsa mera på att skriva blogginlägg hit. Det var någon i en grupp på Facebook som kom på det. Där är någon som försöker skriva ett helt års inlägg på en månad. Jag tror inte att jag kommer satsa på sånt, men jag tror att jag kan göra en hel del färdigt så att när jag får jobb och inte har tid att skriva så dör inte bloggen. Låter inte det ganska så bra?

November is NaNoWriMo. I don't think I will be doing that this year even though I have done it every year since forever. I am probably just gonna take the time and make more blogposts. There is a thing called NaBloPoMo which is just what I need. There is one girl in a facebook group who is trying to write a whole years posts in one month. I am probably not gonna try to do that, but I am gonna do many so that once I get more work the blog doesn't die. Sound good?


Dessutom så är det så bra att nu kunna skriva på bussen. Om jag får gjort lika mycket i fortsättningen som jag fått under dessa första dagarna så blir denna månaden verkligen superbra här på bloggen. Så vi hoppas på det. För nu när jag inte har jobb mera så hinner jag verkligen satsa på båda bloggen och youtube kanalen.

Idag har jag fått mycket gjort redan nu. Klockan är 12:34 och jag har satt på diskmaskinen, tvättat två maskiner kläder (satt dem och hänga) och allmänt lite fixat och städat. Det känns superbra måste jag säga.

Vad har ni fått gjort idag?

It is just so good to be able to write on the bus. If I get as much done during the rest of the month as I have already then I am good. So let's hope. Since I don't have work anymore I can really put time and effort into both the blog and my youtube. 

Today I have gotten a lot done already. It is 12:34 and I have put on the dishwasher, done two laundry piles and just got some cleaning done. I feel great!

What have you done today?

1 comment:

  1. Åh älskar funktioner som underlättar och effektiviserar bloggandet :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...