Friday, November 4, 2016

NOBE Aloe Vera


Jag fick prova på mango smaken av dessa NOBE Aloe Vera på ett Bloggevent på Förlaget som Ratata ordnade en tid sedan och den var riktigt god. Jag kan varna er att det är bitar i dem så ifall ni inte tycker om sådant så lönar det sig kanske inte att köpa, men annars så lönar det sig att testa, åtminstone på mangon. Jag vet inte om någon annan är lika galen i allt som har mango i sig, för jag är helt fast. Allt med mango så måste jag bara ha! Saknar verkligen den färska mangon vi fick i Kuba.

I got to try the mango one of these NOBE Aloe Vera at a blogger event at Förlaget that Ratata held a while back and it was really good. I can warn you that there are some chunks in them so if you are not a fan of that then I don't recommend, but otherwise I do, at least the mango one. I don't know if anyone else is as crazy for all the things that have mango but I am obsessed. I just have to have everything with mango! I really miss the fresh mango we got in Cuba.


Jag fick med mig ett par av den orginala som är i druvsmak och förra veckan tog jag och smakade på den. Jag måste nu säga att den är inte lika god som mangon. Jag vet inte riktigt vad det var som fick den att smaka lite konstigt. Men jag tyckte inte riktigt om den. 

I got a few of the original with taste of grape with me and I tried it last week. I got to say that it is not as good as the mango one. It tasted a bit weird and I didn't like it.  


Den versionen med mango så köpte jag till och med själv när jag såg den i butiken en dag så såpass mycket tyckte jag om den.

Ett bra alternativ till cokis eller annan läskedryck när man vill vara lite hälsosam och minska på sockerintaget. Som definitivt är min plan som jag börjar lite göra redan nu och sen tar på allvar i början av nästa år. 

På tal om det så har jag snart varit ett helt år utan mäkkimat. Det var definitivt inte något jag planerade att vara...det verkligen bara hände. Nu kan jag ju inte gå fören nästa år. För jag är så nära ju!

Sjukt föresten hur nära slutet på året är! Så fort har det gått!

The version with mango I actually bought from a store when I saw it so that is how much I liked it.

It's a good alternative for coca Cola or other sugary drinks when you want to be a bit more healthy and eat less sugar. Which is my plan that I an starting a bit already and then taking more steps in january. 

Speaking of which I just realized that I have been without McDonalds food for almost a whole year now. It wasn't something I really planned to be...it just kinda happened. And now I just can't really go before next year since I am so close!

It is really crazy how close the new year is! Time just goes so fast right now! 

2.11.2016 18:23

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...