Sunday, November 20, 2016

MY WEEKDen här veckan har varit ganska spännande. Veckan började med att det blev elavbrott i min lägenhet. Som tur så var det inte länge fören den kom tillbaka, men ändå var det ju lite irriterande. Annars så har jag glömt ett möte, köpt lite nya kläder och även städat eller jag borde säga organiserat.

Så har jag varit på teater både på fredagen och lördagen. På fredagen var jag på Mirakelmetoden som går på Lilla Teatern och på lördagen var jag på Dagarnas Skum som nu går på Svenska Teatern som jag kommer att prata mera om i ett kommande inlägg.

Annars så har jag även sett en hel del vänner vilket ju alltid är väldigt bra. Det har varit shopping, lunch och vin. Inte alls illa.

Vad har ni gjort den här veckan?

This week has been kinda interesting. The week started with the power going out in my apartment. Luckily it wasn't long before it came back but still. Otherwise I have forgotten a meeting, bought some new clothes and even cleaned or I should actually say organised. 

I have also been to see some plays on both friday and saturday. On friday I saw Mirakelmetoden and on saturday I saw Dagarnas Skum. 

I have also seen a lot of friends which is always nice. There has been shopping, lunch and wine. Not bad at all. 

What have you been doing this week?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...