Wednesday, November 2, 2016

MY MESS

Många av er vet reda mitt stora problem som jag bara inte kommer ifrån.

Jag har alltid råddigt hemma. Hur jag än försöker hålla städigt och lovar mig själv att inte låta det gå tillbaka till vad det var, så händer det ändå. Man skulle ju tänka sig att eftersom jag nu jobbat i så länge och inte har tid att vara hemma mycket att det inte skulle ligga en massa saker överallt. Men det gör det ändå.

Det här är verkligen något som jag slåss med helatiden. Det stör mig verkligen super mycket. Ibland mera och ibland mindre, men det stör mig. Just nu så stör det mig lite extra mycket eftersom jag känt att det är saker i vägen helatiden vad jag än gör.

Så jag skall försöka ta och städa lite, vilket jag faktiskt redan gjort lite, så att jag kan känna mig lite lugnare. Dessutom så får jag hit folk på fredagen så där har jag en till orsak att få det lite extra fint.

Eftersom jag nu inte vill lägga upp en bild av kaoset just nu så får ni istället min populäraste video på youtube. Njut.
Many of you know about my huge problem that I just can't shake. 

My apartment is a mess all the time. I doesn't matter how much I try to keep it clean and promise myself not to let it get as bad, it still always happens. You would think that since I have been working for a while now and don't have time to be home as much that there wouldn't be stuff everywhere. But there are. 

This is something I am fighting all the time. It bugs me so much. Sometimes more and sometimes less, but it does. Right now it bugs me a bit extra since I feel like there have been things in my way all evening. 

So I am gonna try to clean some right now, which is something I have done a bit already, so that I can feel a bit better about myself. I am also getting some friends over on Friday so that is another reason to make it a bit nicer. 

Since I don't wanna put up a picture of the mess you get my most popular youtube video instead. Enjoy. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...