Wednesday, November 9, 2016

LIVBOX NOVEMBER 2016


Okej, när jag filmade den där så var jag väldigt hyper. När jag nu lite tänker efter så var kanske innehållet inte riktigt så bra. För att vara en normal Livbox så var den ju helt okej, men eftersom förra boxen var så otroligt dålig så tror jag att folk (och jag) väntade på något lite mera i den här boxen. Det är där det lite faller platt på något vis.

Okay, when I was filming that I was very hyper. When I now think about it the box wasn't that great. To be a normal Livbox it was fine but since the last box was so bad I think people (and me) kinda waited for something more in this box. And that's where this kinda falls flat. 


Flower by Kenzo doftar helt okej så den kommer jag troligen nog att använda. Just en bra doft för den här tiden på året på något vis. Jag vet inte riktigt vad jag skall tänka om Atkins Fudge Caramel chokladen som fanns med. Inte kanske riktigt något jag skulle ha tänkt mig att hitta här, men visst helt roligt att få smaka. Lumene Valo Bright Eyes All-in-One Eye Treatment är jag faktiskt helt glad över att få testa. Jag ÄLSKAR verkligen Lumenes nya look och är verkligen super glad over att få testa deras nya produkter. Paketet ser ju bara så fint ut! Läppglanset från Dermosil i färgen Carnival Pink är helt okej. Färgen kanske inte är riktigt en som jag skulle ta och välja själv, men den har verkligen mycket pigment så det är ganska så coolt. Schwarzkopf got2b glued blasting freeze Spray blir kanske inte använd hos mig då jag sällan använder hårspray. Korres gillar jag så deras White Tea Fluid Gel Cleanser verkar riktigt bra och kommer definitivt att användas. Även där så tycker jag om hur tuben ser ut. haha. Sist men definitivt inte minst så har vi Sosar Sacred Forest Peat Mask som jag är mest glad över (tillsammans med Lumene) eftersom det är ett helt nytt märke som jag aldrig hört om. Det gör det extra roligt och som jag säger på videon så är det just därför jag vill ha Livbox. För att kunna lära känna och prova på nya märken.

Det är lite det som försvunnit ur Livbox på senaste tiden. Det kommer bara sådant som alla känner till och en massa shampoo och tandkräm. Inte så hemskt spännande längre liksom. Jag vet inte att borde jag bara sluta med Livbox och söka någon annan box. För det verkar liksom inte bli något bättre på en tid i alla fall. Vilket är jättesynd. Måste verkligen ta och fundera på detta nu.

Men som jag sa så så är jag nöjd med några produkter och dem skall det bli roligt att prova.

Vad tycker ni om den här boxen?

Flower by Kenzo smells okay and I will probably use it. A good smell for this time of the year. I don't know what to think of the Atkins Fudge Caramel bar that was in here. Not something I was expecting but sure it is cool to get to try it. Lumene Light Bright Eyes All-in-One Eye Treatment I am actually pretty happy to get to try out. I LOVE the new look of Lumene and am really happy to get to try out their new products. The package just looks so good! The lipgloss from Dermosil in the color Carnival Pink is okay. The color isn't one I would pick up myself, but it does have a lot of pigment so that's kinda cool. Schwarzkopf got2b glued blasting freeze spray will probably not get used since I don't really use hairspray that often. Korres I like and the White Tea Fluid Gel Cleanser sounds really good and I will totally use it. I really like the design of the package. Last but totally not least we have Sosar Sacred Forest Peat Mask which I am most excited to try since it is a completely new brand for me. It makes it extra special and as I say in the video that is why I want Livbox. To be able to try out new products.

That is something that has got lost from Livbox lately. There are just products everyone knows or a lot of shampoo and toothpaste. Not that exciting anymore. I don't know if I should just stop getting Livbox and try something else. Because it doesn't seem like it's getting any better anytime soon. Which it really sad. I will have to think about it. 

But as I said there are a few products I like and am excited to try. 

What do you think of this box?

8.11.2016 22:20

2 comments:

  1. Lumenen täyskokoinen tuote oli ihana ylläri. Tykkään! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellakin! Odotan innolla että saan kokeilla sitä :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...