Saturday, November 12, 2016

I only bought one book!

Några veckor sen var det bokmässan och den brukar jag besöka eftersom jag ofta lyckas få gratisbiljett från något håll och så hände det även det här året. Jag är mycket tacksam. Jag drog med mig Milla och vi promenerade runt i mässcentret i en liten krabbis då vi båda festat lite för hårt kvällen innan. Men det gick riktigt bra ändå.

Trots så är jag överraskad över att jag inte lyckades köpa mera än en bok det här året. Kan hända att orsaken är den att jag har så många som väntar på att bli lästa att jag inte ides köpa mera att lägga till i högen.

A few weeks ago it was time for Kirjamessut and I usually do go since I do get free tickets from somewhere most years. And that did happen even this years. I am so grateful. I too Milla with me and we both walked around for a few hours with a small hangover since we had been partying a bit too much the night before. But it went well anyways. 

I am pretty surprised over the fact that I managed to only buy one book this year. The reason might be that I know I have so many book waiting to be read that I didn't want to add anymore to that pile. 


Den enda boken jag plockade med mig var från Bookys 2 euros böcker. Jag tyckte den här verkade intressant så för 2 euro fick den komma med mig hem.

The only book I bought was one from Booky and cost 2 euros. I thought it seemed interesting so I took it for 2 euros. 


Det andra jag köpte var från Alnilams booth och det är ett par kökshandukar som jag som stor Doctor Who fan inte kunde låta bli att köpa. Dessa är dock så fina att jag nästan funderar på att laga tavlor av dem istället och sätta på väggen. Galen idé?

Dessa bilder är faktiskt tagna med iPhonen då jag kände att de blev bättre ljusmässigt än de jag tog med den stora kameran. Hur hemskt är inte det?! Jo, Canonen börjar vara ganska gammal och jag skulle definitivt behöva en ny, men ändå!

Nu får ni dock vara okej med dessa. Haha.

The other thing I bought was from the Alnilam booth and was a pair of tea towels. Since I am a huge Doctor Who fan I just couldn't resist. These are so pretty though that I am almost thinking of putting them in frames and on the wall. Crazy idea?

These pictures are taken with the iPhone since I felt like they got better lighting wise then with the big camera. How horrible is that?! Yes, the Canon is starting to get a bit old and I would need a new one, but still!

Now you'll just have to be fine with these. Haha. 

10.11.2016 14:17

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...