Thursday, November 24, 2016

FASHION HAUL II H&M, ZARA AND GINA TRICOTJag var och shoppade med Zan till Itis förra veckan. Jag var i stort behov av byxor eftersom jag bara har ett par som inte är sönder i grenen. Kan någon förklara åt mig varför byxor alltid går sönder i grenen?!

Jag var smart på morgonen och klädde på mig leggings så att det var lite lättare att prova på byxor. Vi vet ju alla att det är ett helvete att dra av och på och av och på i varma provrum. Så om man kan göra det ens lite lättare så lönar det sig definitivt. 

Eftersom jag hade just fått lön så tänkte jag att jag får belöna mig själv lite och köpte lite annat också än bara byxor. Jag skulle egentligen också behöva nya skor, men sådana lyckades jag tyvärr inte hitta den här gången, så jag får ta och söka på nytt i något skede. Ändå så hittade jag en del bra, skulle säkert ha fått mycket mera men jag försökte lite hålla band på mig själv så jag inte ännu gått igenom klädskåpet.

I went shopping with Zan last week. I needed some pants since I only have one pair that doesn't have a hole in them. So annoying. 

I was smart when I was picking clothes and put on some leggings so that it would be easier to try out pants. We all know how horrible it is do put on and take off in the warm changing areas. So if you can make it a bit easier then you should. 

Since I had just gotten money I decided to let myself also buy some other things. I would have actually needed to find some shoes, but that I didn't manage, so I will have to go again someday. I did find some really great pieces and would probably have found a lot more but I did try too keep myself from buying everything since I haven't gone through my closet yet. 


Den här köpte jag egentligen sist fast den kommer nu först. Jag tyckte texten passar så bra in på mig och jag behöver mera vita kläder. Är jag den enda som har svårt att få vita kläder tvättade eftersom jag har så lite av dem? Den här hittade jag på Gina Tricot och den här var -50% så det blev inte många euro. Jag älskar att köpa kläder på rea.

This I did buy last even if it comes first in this post. I loved the text and I think it suits me quite well and I really need more white clothes. Am I the only one that struggles getting white washed since I have so little white in my closet? This one I found in Gina Tricot and it was -50% off so it was really not expensive. I love finding clothes on sale!


Randigt är nog något jag sällan använder och jag tror inte jag har många randiga plagg i mitt skåp. Den här fastnade jag dock för. Mest kanske pågrund av snöringen. Måste nog hitta på vad man skall ha under när urringningen är såpass stor. Den här var också på rea från Vero Moda.

I really don't have a lot of striped pieces in my closet and it is something I don't wear often of gravitate towards. But this one I did fall for, maybe mostly because of the lace up on the front. I really do need to figure out what to wear underneath since the cut is what it is. This was also a sale item and I found this at Vero Moda. 


Mera snöring och mera urringning. Och vitt! Alltså jag är nog så glad att jag lyckades hitta två stycken vita plagg på samma resa då jag så sällan ens kollar på vita kläder. Här så föll jag definitivt också för snöringen där framme. Måste verkligen komma på något smart att ha under alla dessa som jag nu har. Har ju även en klänning med samma detalj. Om ni har några tips så får ni gärna berätta! Den här är från Only och var även på rea.

More lace up and more low cut. And white! I am pretty happy that I found two white pieces on the same shopping trip. Here I also did fall for the lace up. I really need to figure out what to have underneath all these lace up pieces I now have. I have a dress too. If you have any ideas then I wolud love to hear! This one is from Only and was also on sale. 


Sen till det som jag egentligen var efter, alltså byxor. Nog är det konstigt att man alltid hittar en massa annat också än bara det man söker. Jag var absolut efter ett par blåa och ett par svarta. För det är så basplagg som man verkligen behöver i sitt klädskåp. Dessa två hittade jag på H&M. Där hittar jag faktiskt ganska så ofta byxor. Vet inte om man egentligen borde satsa på lite dyrare för att de skulle hålla lite bättre. Kanske någon av er vet? Berätta gärna om ni har erfarenhet! 

Den här gången tog jag ändå och köpte dessa för 13 euro styck. Tycker verkligen det är ett så bra pris!

Men jag är definitivt väldigt nöjd med allt jag hittade, nu måste jag bara ta och gå igenom mitt klädskåp och kanske sälja lite plagg så att jag får bästa klädskåpet. 

Camouflage byxorna var inte egentligen på köplistan men fick ändå komma hem. Ni vet säkert alla att jag är smått galen i allt som är camo. Jag blev ju helt förstörd när mina gamla camo byxor gick sönder så nu när jag hittade ett bra par att fylla det hålet så blev jag ju tvungen. Helt klart!

Then to the thing I was actually searching for, pants. It is so weird that you always find a lot of other things too then just what you are looking for. I was after a pair of blue jeans and a pair of black jeans. Because they are basic pieces that are a must in a closet. These two I found in H&M. There I do often fid pants actually. I don't know if I actually should buy a pair of more expensive jeans so that they would hold better. Do they? Does some of you know?

This time I went for this and they were 13 euros a pair. Not bad at all. 

 The camo pants weren't on the list but they got to come home with me anyways. You know how obsessed I am with anything camo. I was destroyed when my old pair broke so  now that I found a pair to fill that hole I just had to get them. Had to!

I am very happy with all the pieces I got, now I just have to go through my closet and maybe sell a few pieces so that I get the best closet. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...