Monday, November 14, 2016

BLACK & WHITE


Just nu så städar och ordnar jag sjukt mycket och det bara kliar hela tiden i fingrarna. Jag vill verkligen få det snyggt och mysigt i den här lägenheten. Jag är kanske lite sugen på att flytta också men eftersom det verkligen inte finns möjlighet till det just nu så måste jag fixa det fint här.

Jag behöver något nytt och och vill göra det lite fint. Jag älskar ju min säng och speciellt sänggaveln med en liten hylla och även förvaring på sidorna. Helt bäst när man bor i en liten etta och har så mycket saker som jag. Dock har det hamnat lite för mycket saker på den på sistone och det blev för råddigt så jag tog tag i det.

Nu har jag ännu lust att flytta bort böckerna från den men vi skall se. Men det blev nog så superfint redan nu.

Den underbara svarta bambin som ni ser är gjord av min kompis Minna som finns här på instagram. Jag tycker ni absolut skall gå och se allt hon gör. Jag är bara helt kär och vill verkligen ha en kompis till bambin ännu någon dag (en armegrön).  Den vita bollen är också gjord av henne och den har en ljusslinga i sig och blir så fin.

Björkkristallen som hänger på väggen har ni kanske också sett på bilder ibland (och videon). Den skulle egentligen behöva få hänga fritt och inte luta mot väggen, men tyvärr så har jag inte en sån plats åt den just nu. Den är gjord av Valona och ni kan hitta den här på Etsy. Där finns även underbara smycken så ta och kika in dem!

Det är mycket som går i antingen vitt eller svart i min lägenhet och det är så jag vill ha det. Jag gillar det.

Vad tycker ni om förändringen?

Right now I am going crazy and cleaning and fixing a lot and it is itching in my fingers to do even more. I really want it to look great and cosy in this apartment. I have an itch to move too but since there is no way that is gonna happen right now I need to make this place work. 

I need something new and I want to to look nice. I love my bed and especially my headboard with the shelf and the storage on the sides. So good when you live in a small apartment with as much stuff as I have. There just has been a bit too much stuff on it lately and it has gotten a bit too much so I needed to do something about that. 

Now I also kinda want to move the books away from it but we shall see. I think it looks a lot better already. 

The wonderful little deer is made by my friend Minna who you can find here on instagram. I really think you all should go see all the things she makes. I am so in love and I really want to get a friend for my deer at some point (an armygreen one). The white ball is also made by her and there's a string light inside it which makes it so cool. 

The birchcrystal that you can see hanging on the wall is made by Valona. It would actually need to hang freely and not be against the wall but at the moment I don't have a space for it to do that. You have probably seen it in videos and pictures. You can find it here on Etsy. There are also amazing jewellery that I urge you to go look at!

There's a lot of either white or black in my apartment right now and that is how I want it. I like it. 

What do you think of the change? 

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...