Friday, August 26, 2016

Sakaré Nail Kit


Sakaré är ett märke jag aldrig hört om förut. Vet inte om nån av er hört om det heller för åtminstone har jag inte träffat på dem här i Finland. Detta lilla kit fick jag av R från Berlin som en liten present för att han själv inte har användning. Vi vet ju alla att jag har användning av allt nagelrelaterat!

Sakaré is a brand I have never heard of before. I don't know if any of you have either since I have not seen it here in Finland. This little kit R gave me from Berlin as a little gift since he had no use for it. We all know I have use for anything nail related! 

Indulging Hand & Body Lotion 

Jag har använt den här ett par gånger på mina händer och den verkligen nog gör händerna mjuka. Jag tycker själv om doften men kan tänka mig att det finns folk som inte tycker om den. Det finns dock två andra dofter att välja mellan Ocean och Passion ifall Patchouli inte är favoriten.

I have used this a few times on my hands and it is really good. I like the scent but I can imagine that there might be people that don't like it. There are two other scents to choose from (Ocean and Passion) if Patchouli is not a favorite. 


Man kan aldrig ha för många nagelfilar eftersom jag tycker helatiden att jag söker efter en då när jag behöver. Så här har vi alltså en nagelfil och en buffer.

You can never have too many nail files since I feel like I am constantly looking for one when I need one. So here we have a nail file and a buffer. 

Cuticle Oil

Den här är min absoluta favorit i det här paketet. Den har en liten rollerball på ändan som gör det superlätt att lägga på nagelbanden och sedan massera in. Doften är som sagt något som man antingen gillar eller inte, men jag diggar nog. Jag är alltså helt fast i den här och lägger nog på varje dag ungefär. :)

Nya produkter gör mig bara sååååå glad! Helt sjukt! 

This is my favorite from this kit. It has a small rollerball on the end which makes it so easy to apply to the cuticles and then rub in. The scent is again something not all will like, but I do. I am totally hooked on this thing and I put it on everyday. :)

New products just make me soooo happy! It is crazy! 

1 comment:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita, ihan uusia tuttavuuksia minulle! <3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...