Monday, August 22, 2016

Livbox Unboxing - July and August

Hej kära ni! Jag vet att jag inte skrivit något alls på super länge. Det finns många orsaker till det men vi skall inte fastna på det, utan ta och gå vidare, eller i detta fall tillbaka lite och kolla på Livbox lådorna som kommit under den hör tiden. De som jag inte pratat om alls här. Videona har funnits på youtube länge redan. Gå och följ mig där också!

Hey guys! I know I haven't been writing any for the longest time. There are many reasons for that but lets not get stuck on that, but go forward, or in this case backwards and look at the Livboxes that have arrived during this time. The once I haven't talked about here. The videos have been up on youtube for a while. Go follow me there too!


Först har vi så klart Juli och i den kom det en massa produkter av finska företag och det var ju super. Jag gillade också att jag fick bindor för det behöver man ju alltid! Jag tycker speciellt mycket om body creamen från Lemon Juice & Glycerine för den är så bra att använda om man är lite lat med att lägga på krämer efter duschen.

I videon så hör ni mera!

First off we have July of course and in it there was a lot of products from finnish companies and that was awesome. I also really liked that i got some pantyliners because those are very useful. I also like the in-shower bodycream from Lemon Juice & Glycerine because it is very good if you are a bit lazy when it comes to moisturising after the shower. 
Till näst så har vi Augusti. Den här är jag inte lika sen med och videon har också varit ute bara någon vecka. Den här boxen gillade jag mera än den förra tror jag. Den här innehöll två stycken sminkprodukter så det är ju så fantastiskt! En maskara från Cien, som då är Lidl egna och det har ju nu börjat satsa på smink och hudvård. Ni har helt säkert sett reklamerna. Den andra är en läpp-produkt från Maybelline som är av deras nya Vivid Matte Liquid.

Tandkrämen är kanske lite meh med tanke på att jag redan har så många men inte tackar jag ändå nej. Jag har hört att den smakar spännande. Men min absolut favorit är helt klart Lumene Glow Reveal 60 second facial. Japp. Jag har provat den ett par gånger redan och jag gillar!

Next we have August. This one I am not as late with and the video has been out for about a week. This box I think I liked more then the last one. This one had two make up products which is absolutely fabulous! One mascara from Cien, which is a Lidl brand and you have probably seen the commercials on tv. The other one is a lip product from Maybelline and it's the new Vivid Matte Liquid. 

The toothpaste is a bit of a meh since I do have way too many already but hey fine. I have heard that this one has a interesting taste. But my absolute favorite is the Lumene Glow Reveal 60 Second Facial. I have tried it a few times already and I like it! 

Ett lite annorlunda Livbox-inlägg den här gången med mindre text och två videon som ni kan kolla om ni vill se lite mera. Vi får se hur jag gör i fortsättningen men såhär den här gången. Ni får gärna berätta vad ni tycker.  :)

A bit of a different Livbox-post this time with less text and two videos to watch if you want to know more. We shall see how I do in the future. Let me know what you think. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...