Friday, July 15, 2016

What I bought in Tallinn and the cruise ship!


Som jag nämnde i senaste inlägget så var jag och mamma till Tallinn. Vi hade hört att det skulle börja regna så vi hade båda med oss paraplyn för säkerhets skull. Vi hade dock såpass bra tur att den enda gången det regnade riktigt ordentligt var när vi satt i Vapiano och åt, så det kunde verkligen inte ha gått bättre.

Vi hade inte något speciella planer för dagen. Vi kollade in gamla stan lite och sedan gick vi in i lite butiker och shoppade lite. Jag hade verkligen super roligt och det är bra att komma bort från Helsingfors ibland.

As I mentioned in my last post me and my mom went to Tallinn. We had heard that it might be raining so we both took umbrellas with us, We had such good luck with the weather that the only time it really did rain was when we sat in Vapiano eating, so it couldn't have gone any better. 

We didn't have any special plans for the day. We checked out the old town and then went shopping a bit. I had a lot of fun and it really does good to get away from Helsinki. 


Såklart så måste jag köpa lite choklad. Det går ju inte att komma bort från båten med åtminstone lite choklad. Fast jag försöker leva lite mer hälsosamt så är det väl okej med lite choklad ibland? Right?

Of course I had to buy some chocolate. It isn't possible to get off the cruise ship without a bit of chocolate. Even if I am trying to live a bit more healthy it is still okay to have some chocolate sometimes? right?


Jag har en stund nu varit super dålig på att ta hand om min hud och speciellt mitt ansikte. Hemskt ofta så glömmer jag att tvätta på kvällen och till och med går i säng med smink på. Usch. Dessutom så har jag inte riktigt haft någon cleanser så nu tog jag och köpte både cleanser och toner så nu kan jag inte strunta i att tvätta. Jag valde att gå med Lumene den här gången. Jag vill ju liksom få mitt ansikte i skick igen så jag inte ser ut som en tonåring.

I have been very bad at taking care of my skin and especially my face. I have so many times just forgotten to wash my face in the evening and also gone to bed with make up on. So bad! I have also been lacking a cleanser so now I decided to buy both a cleanser and a toner so now I can't just skip it because I don't have any. I chose to go with Lumene this time. I do really want my skin to get better and not have to go around looking like a teenager, I already look young enough. Tangle Teezer är världens bästa hårborste och när jag nu äntligen hittade Aqua Splash versionen så blev jag tvungen att ta med den. För jag har verkligen sökt efter den i hur länge som helst. Jag har redan provat den en gång och verkar verkligen super.

Tangle Teezer is the best brush in the world and when I finally found the Aqua Splash version I had to just take it with me. Because I have really been looking for it for a while now and it has been no where. I have already tried it once and I feels great. 


Det här halsbandet var det första jag köpte i gamla stan och jag älskar det! Det är typ allt jag kan säga.

This necklace was the first thing I bought on this trip and I love it! It is pretty much all I can say.


Det enda jag egentligen visste att jag behöver köpa var underbyxor. Jag har så många så gamla äckliga att det var på tid att ta och köpa lite nya så i H&M hittade jag ett paket med 5 stycken för 9,99 e och var såld. Och köpte 2 stycken på samma gång. Jag är kanske lite kär i den armegröna.

The only thing I knew I needed was new underwear. I have so many old horrible ones in my closet that it was time to buy some new ones. So I found a pack of 5 for 9,99e in H&M and was sold. I bought 2 packs at the same time. I just gotta say that I really love the armygreen ones. 


Sist men definitivt inte minst så har vi en klänning, även denna från H&M. Jag bara blev kär i snöringen och blev tvungen att prova. Och efter det så fick den komma med. Så otroligt fin! Färgen är ju dessutom exakt min färg men den skulle vara snygg i svart också.

Last but totally not least we have the dress from H&M. I just fell in love with it and had to try it on. After that it just had to come with me. So pretty and I can't wait to get to use it. The color is also just so me, but I do wish I could get it in black too. 


Jo, det gick ändå ganska mycket pengar fast jag försökte vara försiktig. Men det är okej, det mesta var ändå sådant som jag behövt. Vad har ni köpt på senaste tiden?

I did spend quite a lot even if I tried to be careful. But it is okay, most of the things were things I really needed.  What have you guys bought lately?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...