Sunday, July 17, 2016

PLAYING POKÉMON GO! :D

Ingen av er har säkert missat att Pokémon Go nu äntligen är ute här i Finland. Många av er har kanske spelat det redan genom olika vägar men jag själv bestämde att vänta tills spelet är ute påriktigt och det var bra av mig.

Jag laddade alltså ner det igår och har både igår och idag spelat en del. Det är väldigt roligt och man får verkligen motion för det kräver att man faktiskt tar sig ut för att leta. Så det är ju perfekt nu när jag försöker leva lite bättre och röra på mig mera.

Lite ledsen är jag över det att något gick snett i början och jag fick inte välja själv vilken pokémon jag börjar med. Jag skulle så ha velat ha en Charmander (nej, inte ens en Pikachu). Men jag skall nog ännu få en Charmander åt mig.

You all can not have missed that Pokémon Go is now released in Finland. Many of you have probably already played it through different channels but I myself decided to wait until the game was out. 

I downloaded it yesterday and have been playing it a lot both yesterday and today. It is so much fun and you really do get some exercise since it makes you go out and walk. So it really is perfect for me since I am trying to live better and move around more. 

I am a bit sad that something went weird in the beginning and I didn't get to choose a starting pokémon. I would have liked to have a Charmander (no, not a Pikachu). But I will get one at some point. Mark my words. 


Igår när jag var ute och promenerade för att få lite pokémons så råkade jag träffa på en liten räv på vägen. Jag blev riktigt rädd när den sprang förbi mig. Ja-a allt kan man träffa på när man försöker hitta pokemons. Sjukt galet!

Yesterday when I was out looking for pokémons I met a little fox on the road. I got a bit scared when it suddenly ran past me. Yeah you do meet a lot of weird creatures while hunting pokémons. So crazy! 

2 comments:

  1. En olis ikinä ladannut tätä peliä jos oisin tiennyt kuinka paljon tää koukuttaa! :DD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...