Friday, July 1, 2016

MY 28TH BIRTHDAY!

Jag har bloggat sedan tidernas början. Eller så känns det i alla fall. Jag började blogga i Juli 2004. Jag var 16 år. Idag fyller jag 28 år och jag bloggar fortfarande. Kommer jag någonsin att sluta? Jag har ingen aning. Jag tycker det bara är så otroligt roligt att kunna se tillbaka och kunna se vad jag gjorde för 10 år sedan.

Trots att mitt bloggande är lite annorlunda nuförtiden så finns ju de inläggen kvar. OCH BILDERNA.

I started blogging at the beginning of times. Or atleast that's how it feels. I stared blogging in July 2004. I was 16 years old. Today I celebrate my 28th birthday and I am still blogging. Am I ever gonna stop? I have no idea. I just like being able to look back and see what I did like 10 years ago. 

Even thought my blogging has changed a bit the posts are still there. AND THE PICTURES.


Jag kollade tillbaka på ett födelsedagsinlägg som jag skrev år 2005 och tänkte dö av skam. Jag kunde ju verkligen inte skriva då. Jag låter så tonåring att det är riktigt hemskt. Det är skönt att kolla tillbaka ibland för då ser man att man nog växer. Jag trodde jag var vuxen när jag var 18. Man är verkligen inte vuxen när man är 18. Nej. Åtminstone var jag inte det. Jag gick i Prakticum då och studerade till närvårdare. Jag drack inte alkohol då och dreglade över japanska artister.

I looked at a birtdaypost I did in 2005 and I wanted to die a bit. I didn't know how to write back then. I sound like such a horrible teen. It is nice sometimes to look back and see that something has really changed. I thought I was an adult when I was 18. You are really not an adult when you are 18. No. At least I wasn't. I went to school and studied something I later decided was not my thing. I didn't drink any alcohol and I loved japanese music. 

18 år / 18th birthday


28 år känns stort. Känns som om jag borde ha barn och familj som så många i min ålder redan har. Eller åtminstone ett stadigt jobb, men nej, jag har inget av det. Jag trodde definitivt att jag skulle ha det när jag var 12 eller 17. Jag trodde jag skulle ha barn nu. Men nej, livet går inte att planera. Hur man än försöker så går det inte.

28 feels huge. It feels like I should have kids and a family by now as so many at my age have. Or atleast a job, but no I don't have that. I did think I would have it when I was like 12 or 17. I thought I would have kids by now. But no, you can't really plan life. How much you try. 


Och det är okej. Det är okej att inte göra som alla andra. Det är okej att ta en annan väg än alla andra. Det är okej att hoppa av skolan om det inte känns rätt. Det är okej. Jag börjar själv förstå det nu bättre än tidigare. Så nej jag lider inte egentligen av någonslags ålderskris trots allt.

 And it's okay. It is okay to not do as everyone else. It is okay to take another way. It is okay to drop out of school when it doesn't feel right. It is okay. I am myself coming to terms with that now better then ever before. So no, I am not suffering of any age crisis here. Det här året skall jag festa ordentlig och skall göra det hela veckoslutet. Det blir nog lite picknick och mycket vänner och det är precis så jag vill ha det. Man skall fira med de viktiga i sitt liv. 

This year I am going to party hard and do it all weekend. There's gonna be a picnic and many close friends just as I want. That's the right way to do it. 

Nelle and me


Precis som mitt bloggande så ändrar också jag. Jag är inte mera den naiva lilla flickan som jag en gång var. Jag har blivit sårad. Jag har blivit dumpad. Jag har skrattat. Jag har gråtit. Jag har älskat. Jag har vuxit. Jag har flyttat hemifrån. Jag har blivit mera mig själv. Jag har blivit modigare.

Just life my blogging has changed so have I. I am not the naive little girl I once was. I have been hurt. I have been dumped. I have laughed. I have cried. I have loved. I have grown. I have moved away from home. I have become more me. I have gotten braver. 
Jag väntar verkligen med spänning på vad livet ännu har att ge. Jag väntar på allt. Och jag hoppas verkligen att ni ännu följer med mig. 


I am looking forward to seeing what life has to give. I can't wait to see. And I hope you are gonna be here to see it all. 


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÅT MIG BARA!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

2 comments:

  1. Ganska längesen jag började läsa det du skrev på x3m kåmjunityn. Var det din första blogg? /Ment

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...