Saturday, June 18, 2016

När det är regnigt och mörkt

Jag har haft en lite konstig dag idag. Jag vill nästan skylla på vädret tror jag. Det är så mörkt och regnigt och hemskt Ärligt så har jag varit riktigt riktigt lat. Trots att jag har femtioelva olika saker jag borde göra, så som skriva åtminstone några blogg inlägg och troligen filma en video, så har jag inte fått riktigt något gjort. Jag har bara legat i säng och tittat på Netflix, på något så hjärnlöst som The Secret Life of the American Teenager. Visst, det är ju lördag så man får ju ta det lite lugnt. Men när jag känner mig så onödig när jag verkligen inte får något gjort.

Det blev lite bättre nu till kvällen och jag lyckades ta mig till butiken för att köpa margarin, trots det hemska vädret, och jag har även fått bort kläderna som hängde på tork och hängt där sedan tisdagen. Så lat är jag ibland. Så nu skall jag verkligen försöka få något lite mera gjort förrän jag går tillbaka till sängen och fortsätter se på serien.

Vissa dagar inspirerar verkligen inte. Verkligen inte. Jag kan inte vara den enda som har sånahär dagar.

I have had such a weird day today. I think I wanna blame the weather. It is so dark and rainy and horrible. In all honesty I have been so lazy today. Even thought I have like a million things I should do, like write at least a few blogposts and probably film a video, I have not been able to do anything. I have only been laying in my bed and watched Netflix, at something so brain dead as The Secret Life of the American Teenager. Sure, it is saturday and you are allowed to take it easy. But I feel so useless when I get nothing done. 

It got a bit better towards this evening and I did manage to take myself to the store to buy butter, even if the weather is horrible, and I also got the clothes folded that had been drying since tuesday. That is how lazy I have been. So now I am so gonna try to get a bit more done before going back to the bed and my series. 

Some days just don't inspire. Not at all. I can't be the only one with days like this. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...