Wednesday, June 1, 2016

LIVBOX MAY 2016


Den här är jag supersen med men det har så att göra med att jag var i Kuba och fick be Stella gå efter den här. Jag fick själv denna först på lördagen den 21. Nu är det mycket senare men så går det ibland när man tycker att man har så mycket att göra att man bara inte hinner skriva ett inlägg.

Den här månaden fanns det choklad med i boxen och det var ju en super rolig överraskning. Jag har inte ännu testar den nya från Panda och är väldigt nyfiken på den. Jag älskar hallon och är säker på att den är sååååå god.

Även i den här boxen var det med en produkt från Cutrin. Den hår gången är det Pure ISM Anti-Green Shampoo som skall hjälpa ta bort missfärgningar orsakade av mineraler (järn och koppar). Alltså sådant som skapar gröna och gula skiftningar i håret. Jag har aldrig ens vetat om att ett sådant problem finns. Jag antar att det här kanske är mera ett problem för blonda?

Lite smink har vi den här gången. Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC Cream. Den här är i färgen light så den borde vara okej på mig. Eller åtminstone nu när jag testade den så verkar den helt okej, men jag är definitivt inte en expert när det kommer till sånahär. Jag behöver typ Satu eller nån att hjälpa mig. Haha. Sen är jag ju lite brunare nu än under vintern.

Nivea har jag inte sett på länge. Här har vi Daily Essentials Creme Care Facial Cleansing Wipes. Det finns folk som vägrar att använda sånahär till att ta bort smink, men jag är inte en av dem. Jag tycker dessutom om att dessa säger sig ta bort även vattenfast smink vilket ju låter ganska bra. Det skall bli roligt att få testa om de faktiskt gör det.

Nästa hårprodukt är Biozell Texturizing Spray. Jag är egentligen värst när det kommer till hårprodukter om de inte är shampoo och balsam. Jag bara vet inte hur man använder och jag kan inte riktigt göra något med mitt hår där jag skulle behöva en massa produkter.

Till sist har vi Palmolive Feel The Massage Gently Exfoliating Shower Gel. Liten, söt, doftar gott och någonting som vi alla behöver nästan varje dag. Jag gillar verkligen att få duschgel i dessa boxar.

I hörnet ser ni även hårsnoddarna från Ibero. Jag älskar just sånadär så de kommer definitivt i användning!

Jag är verkligen inte sur på den här boxen. Jag tror att chokladen vann mig över en del, men hårsnoddarna och cleansing wipsen kommer definitivt att användas. Så bra grejer.

Checka in Livbox här!


I am very late with this one but that has to do with the fact that I was in Cuba and had to ask Stella to go after it. I got this box on the 21st. Now it is a lot later but that happens when you think you just don't have time to do a post. 

This month there was chocolate in the box and that was amazing. I haven't tried the new Panda flavor but since it does have raspberries I am pretty sure that I am gonna love it. 

Even this month there is a product from Cutrin. This time it is the Pure ISM Anti-Green Shampoo that is supposed to help get away miscolorings made by minerales (iron and copper). Things that can make your hair shift in green or yellow. I didn't even know this was a problem. I guess it is a problem that blondes have?

A little bit of make up in this time. Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC Cream. It is in the color light so it should be fine on me. Or at least I just tried it and it seemed okay, but I am not an expert when it comes to these things so I like need Satu or someone to help. Haha. And I have gotten a bit of a tan right now. 

We have not seen Nivea in a while. Here we have Daily Essentials Creme Care Facial Cleansing Wipes. There are those who don't like using wipes to remove make up, but I am not one of them. I also think that it is quite cool that it says that it removes waterproof. It is gonna be fun to try these out. 

Next hairproduct is Biozell Texturizing Spray. I am seriously the worst when it comes to hair products that are not shampoo or conditioner. I just don't know how to use them and usually I don't really do much to my hair. 

Last we have Palmolive Feel The Massage Gently Exfoliating Shower Gel. Small, cute, smells good and is something we all need almost daily. I really like getting shower gels in these. 

In the corner you can also see hairbands from Ibero. I really like that kind of hairbands so I will totally be using them. 

I am not mad at this box. I think the chocolate won me over, but the hairbands and the cleansing wipes will totally be used. Good stuff.  

Check out Livbox here! 

2 comments:

  1. Vill jätte jätte gärna höra sen hur wipesen är! Försöker hitta bra som sku ta bort vattenfast smink men alla ja har testa e helt skit :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag skall absolut berätta om de är bra :D (eller dåliga)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...