Thursday, June 9, 2016

LIVBOX JUNE 2016


Ny månad vilket betyder ny Livbox. Den här gången med något lite hälsosammare än choklad. En Eat Natural Fruit & Nut Bar med mandel och aprikos. Jag är själv lite rädd för den eftersom jag är väldigt petig när det kommer till konsistens och sånt. Men jag skall ta och göra en video där jag smakar på denna och några andra grejer. Se fram emot det.

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Aloe Soothe ser jag fram emot att prova. Jag gillade den andra versionen riktigt bra så jag hoppas att den här är åtminstone lika bra. Måste nog också säga att jag tycker definitivt mera om den här gröna färgen än den gula. Just sayin'.

Sen har vi en brun utan sol produkt som är något jag själv aldrig provat. ACO Sun Kissed Self-Tanning Face Cream är vad som fanns i den här boxen. Jag vet faktiskt inte riktigt om den här kommer att komma i användning eller inte. Jag måste nog säga att jag är lite nyfiken att prova, men jag vet inte riktigt hur jag skall göra det. Vill ju inte att mitt ansikte är jätte brunt medan min kropp ljusare.

Jag nämnde i något inlägg att jag fick slut på alla torr shampoon och behövde gå och köpa nytt. Nå det kommer sig att jag faktiskt gjorde det och nu fick jag den här i boxen. Alltså jag pratar om Batiste Dry Shampoo Floral & Fruity Blush. Jag klagar definitivt inte. Det är bra med små som man kan ta med i väskan till exempel. Den här doftar dessutom riktigt gott.

En box skulle ju inte vara komplett utan shampoo och balsam. Nu har vi Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo & Conditioner. Jag har säkert många gånger sagt att jag behöver inte längre köpa shampoo själv för det kommer med jämna mellanrum i Livboxen. Just nu så använder jag även Dove. De som kom i den här Livboxen. Dove är bra.

Sist men definitivt inte minst så har vi Livbox nyaste partner alltså Essence. De här blev både jag och Camilla så lyckliga över eftersom vi verkligen älskar Essence. Som första produkt så får vi Forbidden Volume Mascara. Jag tror att alla är superlyckliga över lite smink i boxen. Det är jag åtminstone. Det som kanske är lite synd är att jag lyckats köpa just den här maskaran för inte så längesen. Men det är okej. Maskara är något jag använder mycket. Så den här kommer nog i användning.

Den här månaden är jag väldigt nöjd. Lite av allt möjligt och för en gångs skull ingen Cutrin. Haha. Jag skämtar bara, men jag har sett så mycket Cutrin i dessa att det blev nästan lite tråkigt. Jag tänker definitivt fortsätta beställa på dessa. Jag hoppas att ni inte håller på att tröttna på dessa inlägg, för kag verkligen älskar att göra dem.

Om ni vill veta vilka produkter är mina favoriter så kan ni göra det i unboxing videon jag gjorde som finns här på youtube. Gå och se!

It is a new month which means a new Livbox. This time with something a bit more healthy than chocolate. A Eat Natural Fruit&Nut Bar with almond and apricot. I myself am a bit scared of these since I am very picky when it comes to consistency and such. But I am gonna do a video where I try this and a few other thing. Wait for it. 

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Aloe Soothe I am very excited try. I loved the other version so I hope that this is as good. I also got to say that I like the green color better than the yellow. Just sayin'.

Then we have a self tanning product which is something I have never tried. ACO Sun Kissed Self-Tanning Face Cream is what was in this box. I don't really know if this is gonna get used or not. I am a bit curious to try it, but I don't know exactly how to. I don't wanna end up with my face a darker color than the rest of my body. 

I did mention in one post that I was out of dry shampoo and that I needed to go get a new one. Well I did do that and now I got this in the box. I am talking about the Batiste Dry Shampoo Floral & Fruity Blush. I am not complaining. It is really good to have a small one to put in a handbag for example. It does smell good also. 

A box wouldn't be complete without shampoo and conditioner. Now we have Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo & Conditioner. I have probably mentioned that I don't have to buy shampoo myself anymore since there is some in the boxes quite often. Right now I am also using Dove. The ones that came in this Livbox. Dove is good.  

Lastly but totally not least we have Livbox new partner Essence. Me and Camilla both got so happy when we heard about this since we both love Essence. As the first product we got Forbidden Volume Mascara. I think everyone are pretty happy that there is make up in the box. I am at least. The sad part is that I actually have already bought this mascara not too long ago. But it is totally okay. I do use mascara pretty much so this will get used. 

I am very pleased this month. There's a bit of everything and for once no Cutrin. Haha. Just joking, but there has been so much Cutrin lately that it has gotten a bit boring. I am totally gonna continue ordering these. I hope you aren't bored of reading these posts because I really love writing these. 

If you wanna know which products are my favorites you can do that in my unboxing video I did. You can find it here on youtube. Go watch it! 

1 comment:

  1. Jag blev verkligen superglad över Vaseline-produkten samt torrschampot, mina absoluta favoriter i boxen! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...