Wednesday, June 8, 2016

It is back!Video Wednesday är tillbaka. Åtminstone den här veckan! Jag gick och skaffade gymkort. Känns helt galet. Jag skall absolut prata om allt det i ett annat inlägg och mera ingående. I övrigt så kan jag berätta att jag har tappat min dygnsrytm helt och hållet igen. Jag vill verkligen försöka komma tillbaka till att vakna före 8 och få saker gjort. Nu ligger jag i säng till nästan 10. Inte okej!

Hur har ni det idag?

Video Wednesday is back. Atleast this week! I went and got myself a gymcard. It feels insane. I will absolutely talk more about it in another post. In other news I can tell you that I these days sleep until almost 10. This is very bad and I really wanna get back to getting up before 8 and getting things done! 

How are you all today?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...