Monday, June 20, 2016

I Love Essence!


Alltså jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag kan inte gå in i Tokmanni utan att komma ut med en hög Essence produkter. Det är bara så. Som tur så kostar de väldigt lite så det är inte så farligt för min plånbok. Och jag vet att ni tycker om att se vad jag köpt!

Först har vi Essence Prettifying Lip Oil som Camilla sa att är superbra och eftersom allt som gör bra åt läpparna är all in för mig så bestämde jag mig för att ta och prova. Den innehåller jojoba oil som ju är bra.

Som den galna nagellacks tjejen jag är så finns det såklart ett nagellack med. Det här är faktiskt en present av Camilla eftersom hon i misstag köpte den trots att honn redan hade den hemma hos sig. Så jag fick den. Det är alltså Essence The Gel Nail Polish i färgen 59 life is pink!

Jag hörde av någon på facebook att Essences eyeshadow bases skulle vara bra och när jag såg dessa i hyllan så kunde jag ju inte låta bli att ta dem med mig. Det låga priset gör det att det är möjligt att ta både två fast man är fattig bloggare. Här har vi alltså I Love Color Intensifying och I Love Stage. Båda lär hålla sminken bra skillnaden är väl att IL CI får ögonskuggorna att synnas mera eller något i den stilen. Jag har provat ena men jag tar det i ett annat inlägg.

Såklart kunde jag inte gå ut utan en läppfärg. Det är Essence XXXL Longlasting Velvet Matt i färgen 17 Hot Brownie. Det är en ganska så mörk röd färg vilket många kanske inte vill köpa såhär till sommaren men eftersom jag inte är riktigt den som använder ljusröda färger på läpparna så passar den här mig bättre. Det som är spännande med dessa är doften. Jag vet inte vad det är men det doftar gott.

Den enda som egentligen inte alls hör till den här shopping rundan eller till Essence familjen är ögonskuggan som jag plockade med mig från H&M. Den tänker jag faktiskt visa i ett annat inlägg, eftersom jag här glömde ta ut den ut paketet och den är så vacker att jag bara måste visa färgen åt er. Den bara på något sätt hamnade med i den här bilden.

Vad har ni köpt på senaste tiden?I have said it before and I will say it again. I can't go into Tokmanni without coming out with a bunch of Essence products. That's just how it is. It is good that they don't cost that much so it isn't that bad for my wallet. And I know you all love seeing what I have bought!

First we have the Essence Prettifying Lip Oil which Camilla recommended and since all the things that do good for my lips are welcome I decided to get it and try it out. It has jojoba oil which is good.

As the crazy nailpolish girl I am there is of course a nailpolish in here. This is actually one that I got from Camilla since she accidentally bought it even though she already had it. So I got it. It is the Essence The Gel Nail Polish in the color 59 life is pink!

I heard on facebook from someone that the Essence eyeshadow bases are good so when I saw these on the shelf I just had to have them. The low price makes it possible to buy both even if you are a poor blogger. Here we have I Love Color Intensifying and I Love Stage. Both are supposed to hold eyeshadows in place but the difference is that ILCI is supposed to make eyeshadows pop more or something. I have tried one of them but I will talk about them more in another post. 

Of course I couldn't go without a lip color. This is the Essence XXXL Longlasting Velvet Matt in the color 17 Hot Brownie. It is quite a dark red and provably not the color many would buy for the summer but since I am not the person that uses pink colors on my lips makes it perfect for me. The thing that is really cool with these is the smell. I don't know what it is but they smell good.  

The only one that doesn't really belong with this shopping time or the Essence family is the eyeshadow which I got at H&M. I thought I would show it better in another post since I forgot to take it out of the package and it is so pretty that I have to show you the color. It just somehow found its way into this picture. 


What have you bought lately?


19.06.2016 20:49

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...