Friday, June 17, 2016

I JOINED A GYM

Jag har börjat något väldigt nytt och väldigt spännande! Åtminstone enligt mig själv.  Jag har börjat gå på gym! Jag har alltså planerat att börja gå på gym nu ganska länge, men på något vis har det aldrig blivit av.  Nu för ett par veckor sen, så tog jag äntligen tag i saken och gick in på Fitness24sevens hemsida och klickade till mig ett medlemskap.

DETTA ÄR STORT. Förstår ni?!

Så nu betalar jag en 20 euro i månaden för att få gå på alla deras gym i alla länder och det känns så bra. Jag tycker att 20 euro verkligen inte är för mycket för det, speciellt inte när det finns grupptimmar i Kottby som även hör till priset. Helt perfekt tycker jag!

Jag kan ju även säga att jag har en ny instagram där ni kan följa med den här resan. Där hittas jag med namnet @emzfightforfit.

I have started something new and so exciting! I have started going to the gym! I have been planning on going for a while now but somehow it has never happened. Now a few weeks ago I took myself in to the Fitness24sevens website and clicked myself a membership.

THIS IS BIG. Get it?!

So now I pay 20 euros a month so that I can go to any of their gyms at any time of the day in any country and it feels amazing. I think 20 euros is not bad at all. 

I have also started a new instagram account dedicated to this journey. If you want to follow me there then search for @emzfightforfit.Förra lördagen var jag och Stella till gymmet. Jag för första gången ever! Såklart jag måste ha med någon som lite vet hur alla maskiner fungerar och ensam vill man ju inte gå den första gången. Det var alldeles super och jag blev riktigt svettig och min kropp sa nog till nästa dag. Stella var alldeles super och jag lärde mig mycket nytt! Vi skall på nytt nu på söndagen och jag kan verkligen inte vänta! Det skall bli så skönt att få göra lite igen nu när min kropp inte skriker längre. 


Last saturday men and Stella went to the gym. I for the first time ever! Of course I had to have someone with me that knows a bit about the machines and you do not wanna go alone the first time. It was so good and I got really sweaty and my body really was hurting afterwards. I a good way. Stella was great and I did learn a lot! We are going again on Sunday and I can't wait! It is gonna be so good to get to doing something again.Det känns så bra att äntligen fått igång detta. Det har snurrat runt i mitt huvud så länge nu att det är så otroligt skönt att faktiskt göra det. 

It is so nice to finally be doing this. It has been swimming around in my head for so long that it is so nice to now actually be doing it. För att de inte räcker med att gå på gym så har jag och Camilla startat en liten challenge igen. Hon hittade den och nämnde om den åt mig och jag gick med på det. Det är alltså en planking challenge. Man skall alltså planka nästan varje dag i 28 dagar. Idag skulle man göra 1 minut. Den finns här om någon av er känner för att prova. Jag måste varna er att det är definitivt inte lätt att planka i en minut.

Because it is not enough to just go to the gym me and Camilla decided to start a little challenge again. She found it and showed me and I decided okay. It is a planking challenge. You are supposed to plank almost everyday for 28 days. Today it was 1 minute. You can find it here if you are interested. I got to warn you though, it is not easy to plank for 1 minute. 


Går någon av er på gym?


Are you going to any gym?

1 comment:

  1. Oj, låter nästan för bra för att va sant det där..! :) Har de stort utbud av olika maskiner och vikter? Själv använder jag byns gym, inte världens bästa, men har basicsaker och kostar knappt något :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...