Friday, May 6, 2016

NEW SHORTS

Jag lyckades inte riktigt med att bara vänta tills resan med shoppingen, eftersom jag kom på att jag behöver några små grejer till resan. Så som ett par basic shorts. Jag hade bara ett par gula och ett par camo, så det går ju inte riktigt med allt. Det gula köpte jag för en fest för några år sedan. Har inte använt dem mycket sedan dess.

Jag är den personen som hemskt sällan använder shorts eller kjol, vilket är supersynd. Jag är den som går i långa byxor hela sommaren. Men jag har bestämt att det skall bli förändring på det. Det här är sommaren då allt ändrar och jag lär mig gå i shorts! Kanske det är orsaken till varför jag köpte 3 par shorts när planen var att köpa ett...

I didn't manage to keep the shopping off until the trip, since I realized that I needed a few things for the trip. Like a pair of basic shorts. I only had a yellow pair and a camo one, and that don't work with everything. The yellow ones I bought for a party a few years ago. I haven't really used them much since then. 

I am the person that doesn't wear shorts or skirts very often, which is really sad. I am the person that can go in jeans all summer long. But I have decided that I'm gonna change that. This is the summer when everything changes and I am gonna start wearing shorts. Maybe that's the reason why I bought three pairs of shorts when I was supposed to buy one...




Fast dessa kommer här först så var dessa de sista jag köpte. Jag sökte som en galning efter bandeau toppar och kunde inte hitta någonstans! Är det bara jag som inte hittar? Men tillslut så gick jag in i New Yorker och till min lycka så hade de några stycken. Så jag blev ju tvungen att köpa eftersom jag har några toppar som är genomskinliga och då vill jag helst täcka lite. Den vita har lite spets och lite padding i sig så den kan man möjligen ha utan BH, men de två andra så är bara remsa tyg så med dem så skulle jag nog ha en BH. Men man får ju göra som man vill.

Even thought there come first in this post I bought these last. I was searching like crazy after bandeau tops and I couldn't find any anywhere! Is it just me that can't seem to find any? But lastly I went in to New Yorker and there were some. So I had to get some since I do have a few tops that are very sheer and I don't wanna show off too much. The white has a bit of lacedetail and it is also a bit padded so you could probably use it without a bra, but the other ones are just a piece of farbic so there I would use a bra. But you can do as you want to.  



Egentligen så sökte jag inte ett par svarta shorts, men dessa kom emot i Seppälä och där var allt -40% så jag bestämde mig för att prova dem ändå. De satt såpass bra att de fick komma med till kassan. Efter rean så var de bara 15 euro så det var inte alls så illa. Säkerligen hittar jag användning för ett par svarta shorts.

I wasn't looking for a black pair but I found these at Seppälä and there was -40% off everything so I decided to try them on anyways. They were so good that they got to come home with me. After the -40% they were only 15 euros so it wasn't that bad. Surely I will find some use for a pair if black shorts. 




Dessa shorts föll jag ganska så snabbt för och de var faktiskt de första jag köpte. Jag har några stycken presentkort till Stockmann så dit gick jag med mamma och hittade dessa på tredje våningen. Det är från Only och är alldeles underbara! Jag säger det bara: spetsdetaljen! Seriöst! Och jag tycker att om man skall ha shorts så måste man ju ha åtminstone ett par i blåjeans.

These shorts were the first pair I got and I just fell for them. I have a few giftcards to Stockmann so me and mom went there and found these on the third floor. They are from Only and are so pretty! I'm just gonna say it: lacedetail! Seriously! And I do think that everyone needs a pair of bluejeans shorts. 



Det andra som fattats från mitt klädskåp, efter shorts, så har varit sandaler. Jag har inte använt sandaler på många många år och de som jag råkar ha är alla med klack och det går ju inte riktigt bra eftersom vi troligen promenerar ganska mycket i Kuba. Så vi gick till Citymarket för att se ifall de skulle ha några okej basic sandaler i ett okei pris. Vi hittade dessa. Jag gillar att de har lite botten på sig så att det är mjukt att gå.

The other thing that has been missing from my wardrobe, after shorts, is a pair of sandels. I haven't used sandels in years and the few I have are all high heels so that doesn't really work since we are probably gonna walk a lot in Kuba. So we went to Citymarket to see if they would have any basic ones for a okay price. We found these. I love that they have a bit of a sole and it's a bit soft. 



Sist ut i det här inlägget har vi vita shorts från H&M. Dessa kostade 10 euro. 10 euro. Jag brukar hålla mig borta från helt vita kläder eftersom jag känner att det är bara så stor risk. Men nu kunde jag inte motstå. Speciellt inte eftersom de var så otroligt billiga! Jag tror inte att de håller speciellt länge, men det är inte så farligt.

Last in this post are a pair of white shorts from H&M. These were only 10 euros. 10 euros. I usually try to keep away from all white clothes because I feel like it's just inviting accidents, But now I couldn't resist. Especially since they were so cheap! I think that they might not last for a long time but that doesn't matter. 

Jag är nog riktigt nöjd med allt jag hittade. Det var så roligt att få shoppa lite då det verkligen är länge sen sist.

I am so happy with everything I got. It was such a blast to get to shop a bit since it really has been a long time. 

1.5.2016 22:42

2 comments:

  1. Den vita bandeaun vill jag också ha! :) Och shortsen med spetsdetaljer är riktigt härliga!

    ReplyDelete
  2. Noi Onlyn shortsit! En kestä.. jos ne katoo samoin kun ne mustat rennot housut niiin se en ollu minä! Mäki haluun shoppailla. Onneks kävin siel UFFilla :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...