Tuesday, May 3, 2016

I bought some nail polish and wax strips!

Nu när ni läser det här inlägget så är jag i Kuba och njuter av varma vädret och hopperligen tänker inte alls på bloggen. Utom på att ta mycket bilder som jag sedan kan visa åt er! Det gör jag helt säkert!

Now that you are reading this I am in Cuba enjoying the warm weather and hopefully not thinking about the blog at all. Except taking a lot of pictures that I can then show you! That I am probably doing!Nu i onsdags (alltså nu pratar vi 27.4.) så gick jag först till Tokmanni för att se ifall de skulle ha av Veet Wax Strips men nej, det hade de inte. På vägen ut märkte jag dock att Essence hyllan fått en kompis och blev fast där. Det är nog så farligt att gå in i Tokmanni. Varje gång händer detta! Min favorit maskara från just Essence håller på och dör ut så jag tänkte att jag kunde bra ta och prova något nytt så jag plockade upp en ny som jag inte sett tidigare. Forbidden Volume heter den. Det fanns en annan som hette typ Forbidden Volume Rebel eller något i den stilen också som jag funderade på, men tillslut tog jag den här. Den andra får vänta. Jag skall ta och prova den här och berätta vad jag tycker!

Sen kunde jag ju inte motstå ett nagellack. Jag har definitivt inte köpt nagellack på länge så jag tyckte det var okej att ta ett. Detta är ett The Metals nagellack och är i färgen Rock My Soul. Ja, Essence har härliga namn på sina lack. Det är ett härligt blågrönt lack som verkligen blir snyggt i sommar.

Sist från Essence så är Essence Studio Nails Nail Care Pen. Den här innehåller aprikoskärna och doftar så gott att jag vet inte vad jag skall ta mig till! Jag har använt den nu ett par gånger och varje gång kan jag inte sluta dofta på mina naglar! Ännu kan jag inte säga ifall den gjort något drastiskt, men jag återkommer även med detta.

Efter att jag tagit mig från Tokmanni så promenerade jag till Stockmann. För jag tänkte att där finns helt säkert av dem och rätt hade jag. Där fick jag både för benen mina och för armhålorna och bikinilinjen. Ja, jag vet att man säkert kan använda de som är till för benen för allt, men jag tänkte ta och prova de andra även. Jag tog och provade dessa redan nu före resan och som med allt annat så kommer det eget inlägg om det för annars skulle detta inlägg bli väldigt långt och det passar inte.

Har någon av er provat dessa från Veet? Berätta vad ni tyckt!  

This wednesday (now we are talking 27.4.) I went to Tokmanni to see if they would have Veet Wax Strips but no, they didn't have any of them. On the way out I did see that the Essence shelf had a friend and I got stuck there. It is so dangerous to go in to Tokmanni. This happens everytime! My favorite mascara from Essence is about to die so I thought I would try something new. I picked up a new one that I haven't seen before. It's the Forbidden Volume. There was another one called Forbidden Volume Reber or something like that which I also looked at but then decided to go with this one. The other one can wait. I am gonna try this one out and then tell you once I know something. 

Then I couldn't resist a nailpolish. I haven't bought any nailpolishes in a long time so I thought that it's fine. This is a I Love Trends The Metals nail polish and is in the color  Rock My Soul. Yes, Essence nail polishes have great names. It is a bluegreen polish which will probably look really good in the summer. 

Last from Essence is the Essence Studio Nails Nail Care Pen. It contains caring apricot kernel and it smells so good that I can't even! I have used it a few times now and every time I can't stop smelling my nails. I haven't noticed anything drastic yet but I will let you know if it helps my nails in some way. 

After taking myself out of Tokmanni I walked to Stockmann. Because I thought that they might at least have what I was looking for, and I was correct. There I got both the one for legs and the one for armpits and bikini. Yes, I know that you can probably use the ones for legs for everything but I thought I would give the other ones a try too. I took and tried these now before the trip and I am gonna do a post about my feelings since otherwise this post is gonna be way too long. 

Have any of you used these from Veet? Tell me!

written 29.4.2016 22:04

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...