Monday, May 30, 2016

Flowers are my thing!


Okej nu tar vi det kort så jag får gå tillbaka till städning och annat sådant som jag finner jätte roligt just nu. Ja, jag tvättade en sjukt stor hög lakan idag klockan 8 på morgonen. Jag börjar veckan rätt helt enkelt.

Jag och mamma var en sväng till Solvikens loppis här ett veckoslut och jag hittade inte lika mycket som mamma, men det här lilla plagget från H&M fick komma med. Perfekt att kasta på sig på sommaren. Love it!

Alright let's make this short and sweet so that I can go back to cleaning and other things I find so fun right now. Yes, I actually started this day at 8 am by washing a shitload of sheets. I am starting the week off right! 

Me and mom went to Aurinkolahti fleamarket one weekend and I didn't find as much as mom  did, but this little thing from H&M got to come with me. Perfect to throw on in the summer. I love it!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...