Monday, May 16, 2016

Essence Nail Things Haul


Jag vet att ni alla väntar spänt på att få bilder från Kuba, men ni får nog vänta en liten stund till. Det finns så mycket bilder och så mycket att säga att det kommer att ta en tid. Plus att jag ännu dealar med jetlag.

Idag vaknade jag supersent vilket börjar bli det vanliga nu, tack jetlag. Jag bestämde mig efter att jag ätit morgonmål/lunch att åka till Itis en sväng. Jag kände för att kolla in Tokmanni och Lidl såklart. Så det gjorde jag och tomhänt kom jag ju inte hem.

I know that all of you are waiting to see pictures from Cuba, but you are gonna have to wait a little while longer. There are so many pictures and so much to say that it's gonna take a while. Plus I am still dealing with jetlag. 

I woke up superlate today which seems to be the norm these days, thanks jetlag. I decided that after breakfast I would go to Itis. I felt like checking out Tokmanni and Lidl. So I did that and I didn't come home emptyhanded. 

Essence Studio Nails Professional Cuticle Pusher 

Den här har jag inte sett i hyllan tidigare och eftersom mina nagelband ser alldeles hemska ut så tänkte jag ge den här en chans. Jag tycker dessutom att det låter spännande med en keramisk ända.
This one I haven't seen on the shelves before and since my cuticles were looking horrible I decided to give this one a go. I also think it sounds cool with a ceramic tip. 

Essence Quick & Easy Sponge Nail Polish Remover

Jag pratade ju just om min favorit i min empties men jag har hört så mycket bra om den här från Camilla att jag bestämde mig för att ta och prova. Vi får se om den här går förbi min nuvarande favorit.
I was just talking about my favorite in my empties but I have heard so much good about this one from Camilla that I thought I should give it a chance. We shall see if it knocks down my other favorite. 

Essence I Heart Trends The Metals Nailpolish 

Den här var bara så otroligt fin att jag kunde inte låta bli. Färgen heter Chrome Paradise.
This one was just so pretty that I couldn't leave it. The color is Chrome Paradise.

Essence Studio Nails Green Power Strengthener Base Coat

Jag kom på här en dag att alla mina underlack är slut eller nästan slut så jag plockade upp den här. Det står även att den är gjord av naturliga ingredienser vilket också låter spännande. Och den lär vara stärkande vilket är något mina naglar definitivt behöver.
A while ago i realized that my base coats are all empty or almost gone so I picked this one up. It says to be made out of natural ingredients which sounds cool. And it says to strengthen the nails and that is something my nails need. 

Essence Tribe' o Metric Nail Stickers

Dessa var så otroligt söta att jag kunde inte låta bli att plocka med dem. Dessutom är ju detta ett lätt sätt att få sina naglar att se snygga ut.
These were just so cute that I had to take them with me. Stickers are also an easy way to get your nails to look even cooler. 

Jag kan inte vänta på att få använda alla dessa! 
I can't wait to get to use all of these!

3 comments:

  1. Ostit ton purkin!!!! Jeeeee
    En tykkää tarroista mut noi tarrat on kivoja, voi hitsi :D

    ReplyDelete
  2. Jag älskar essence, shoppade massor av grejer från det märket när jag bodde i Tyskland <3 Kanske skulle köpa på mig några nagellack... (ps. jag har en tävling i bloggen just nu, ifall du är intresserad :) Ett par onesize jeansleggings står på spel)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...