Wednesday, May 18, 2016

A quick little wednesday post


Glad onsdag år er allihopa! Jag hoppas er dag börjat bra! Min började kring 8 tiden då min väckarklocka (läs: telefon) ringde för första gången. Jag fortsatte sova tills typ 10ish då jag äntligen steg upp. Ja, jag försöker få mig själv tillbaka till en normalare rytm. Det hör inte till mig att sova till halv 2, men jag skyller helt och hållet på jetlag.

Hittills så har jag inte gjort mycket. Åt lite gröt till morgonmål och kollade några videon av Shaytards. Sådär basic. Snart skall jag nog ta och äta lite lunch. Jag tror även att jag skall ta och få den här lägenheten städad vilket är något jag planerat redan länge.

Jag köpte de där stämplarna på måndagen och ni kunde även se dem i mitt förra inlägg och jag tycker så om dem! De kommer helt säkert att synnas i fler inlägg. Jag vill dessutom ha flera med typ utropstecken och sånt. Om ni vet var jag kan hitta såna så berätta gärna!

Happy wednesday to you all! I hope your day has started great! Mine started around 8 when my alarm went off for the first time. I continued sleeping until like 10ish when I finally got up. Yes, I am really trying to get myself back to a more normal schedule. It isn't in me to sleep until half 2, but I do blame that on jetlag. 

So far I haven't done much. I ate some porridge for breakfast and watched some Shaytards vlogs. Basic. Soon I am totally gonna eat some lunch. I think I am also gonna try to get this apartment cleaned which is something I have been planning for a while.

I bought those stamps on monday and you could see them in my last post too and I love them! They are so gonna be seen in more posts. I also want more of them so if you know where I could get some please tell me!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...