Sunday, April 24, 2016

Haven't done this in a while...


Jag har inte tagit outfit bilder på jätte jätte länge och det tycker jag att är lite synd. Jag har nog tappat hela konsten för hur man gör det. Jag tror att en orsak till att jag inte tagit bilder är för att mitt klädskåp varit ett kaos och det har inte varit roligt att överhuvudtaget tänka på kläder och outfits. Som ni ser på dessa bilder så hamnar en hel del kläder på golvet helatiden. 

Men nu har jag fått mitt klädskåp städat och det är definitivt roligare att gå ihop outfits. Så här har vi en från förra tisdagen. Inget speciellt egentligen men jag ville ändå ta och spara den här i bloggen. 

I haven't taken outfit pictures in ages and I'm a bit sad over that. I have lost the talent I feel. I think that one reason to that is that my closet has been such a mess that it hasn't been fun to think about clothes or outfits. As you can see in these pictures too a lot of clothes end up on the floor. 

But now I have gotten my closet cleaned and it is so much more fun to think about outfits. So here we have one from last tuesday. Nothing special but I still wanted to start making posts like this. 


Mycket lite smink eftersom det enda jag skulle göra den dagen var gå till butiken och se mamma snabbt. Men jag ville ändå lägga på lite. Mitt halsband kommer från Maahiskoru och kan köpas på Madeby Helsinki på Katariinankatu 4.

Not much make up at all since all I was doing that day was going to the store and seeing mon really fast. But I still wanted to put on a bit. My necklace is from Maahiskoru and can be bought at Madeby Helsinki on Katariinankatu 4. 


Allt är gammalt. T-skjortan är från Zara och byxorna från Promod. Okej, de är inte så gamla. Den svarta är från Gina Tricot och är många år gammal. Seriöst. Jag behöver nya kläder asap.

Everything is old. The t-shirt is from Zara and the jeans are from Promod. Okay, the jeans aren't that old. The black one is from Gina Tricot and is very old. Seriously. I need new clothes asap. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...