Monday, April 18, 2016

Life is too short...

Jag har inte köpt mycket kläder alls på sistone vilket är väldigt synd, både såhär från bloggsynvinkel och personlig. Jag är själv så otroligt trött på ungefär allt jag har i klädskåpet så skulle ju gärna få lite nytt dit, men det går inte riktigt just nu.

Men ett par saker har fått flytta in och dessa är mest köpta inför den kommande Kuba resan. Som jag verkligen måste börja packa för småningom.

I have not bought a lot of clothes lately which is very sad, both from blogstandpoint to personal. I am so tired of pretty much all the clothes I have in my closet and would love to get some new summer stuff in there, but that isn't really possible right now. 

But a few things have moved in and these are mostly bought with the trip to Cuba in mind. Which I really need to start packing for.


Först så har vi en liten t-skjorta från Only. Den här tyckte jag var så söt att jag kunde inte låta bli. Jag gillar texten också. Fast jag nuförtiden försöker hålla mig borta från t-skjortor med text så tyckte jag den här var så bra att jag kunde inte. Den här är väldigt genomskinlig så jag måste lite se att vad jag lägger under den. Om ni har tips så får ni gärna berätta!

First we have a little t-shirt from Only. I really thought this was so cute and couldn't let in be. I like the text too. Even thought I try to keep away from shirts with text I liked this one so much that I just had to get it. It is very sheer so I have to see what I will use underneath. If you have any tips please let me know! 


Näst så har vi ett par ljusa byxor. Jag har typ bara svarta jeans i mitt skåp och jag tyckte att ett par ljusare kanske skulle kunna vara bra inför sommaren och resan. Det kommer ju trots allt vara kring 30 grader i Kuba. Troligen så kommer jag ju nog leva i annat än jeans, men det är bra att ha ett par med i alla fall. Dessa är från Tokmanni.

Next we have a pair of light pants. I pretty much only have black jeans in my closet and I thought a lighter pair would be good for summer and the trip. It will be around 30 degrees in Kuba. I will probably live in something else then pants, but it is good to have a pair with me anyways. These are from Tokmanni. 

Det var allt det jag köpt på senaste tiden. Jag sa ju att det inte är mycket! Hopperligen så har vi bättre tider på kommande och det blir lite mera shopping! Håll tummarna!

That was all I have bought lately. I told you it wasn't a lot! I hope that there are better times coming and there will be more shopping! Fingers crossed!  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...