Tuesday, April 19, 2016

First thoughts on going Offline


Kort och gott så gick veckan ganska så bra. Den enda stora förändringen jag själv åtminstone märkte och egentligen har jag ingen aning om det har med det här att göra, men ändå, var det att jag drömde varje natt och kom ihåg dem. En natt drömde jag en väldigt spännande dröm. Det var mycket blod och så vidare så vi skall inte gå in på det desto mera. Normalt brukar jag inte komma ihåg mina drömmar.

Några nätter gick jag också och sova mycket tidigare och blev trött snabbare. Som tillexempel på onsdagen när jag var till Camilla och använde inte telefonen på hela hemvägen så gick jag och sova direkt när jag kom hem för jag blev så trött i bussen. Det att vara utan att se på telefonen en hel resa var ju mycket spännande i sig. Jag vet inte när jag senast skulle ha gjort det. Jag tror det var riktigt bra.

I slutet av veckan blev det dock lite jobbigt då jag var ute med några vänner. Jag tror att i fortsättningen kommer jag ha detta bara under veckodagar och under veckoslut så är jag lite slappare. För jag vill verkligen ha min telefon när jag är ute mitt i natten.

Jag skall fortsätta med det här definitivt. Så jag återkommer.

The week went pretty okay. The only big change I saw and i'm not even sure if it really has to do with this, but still, is that I saw dreams every night and I could remember them too, One night I had a really weird dream. There were a lot of blood so I'm not gonna go in to that. Normally I do not remember my dreams. At least not every night. 

Some nights I also did go to sleep a lot earlier and I got tired quicker. Like on wednesday when I was at Camillas and didn't use my phone on the way home I went straight to bed because I got so tired on the bus. To be without my phone the whole way was pretty interesting too. I can't remember when I have done that. I think it was good. 

At the end of the week it got hard when I was out with some friends. I think in the future I am gonna keep the 10 o'clock on the weekdays but let myself have my phone on the weekends. Since I really don't wanna be without my phone in the middle of the night if I am out somewhere.

I am gonna continue this. So I will get back to you. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...