Friday, April 29, 2016

EMPTIES PART 4


Nästa lilla empties inlägg är äntligen här! Okej, det är ju inte så länge sen den förra, men tillräcklig länge. Joo, jag har lyckats tappa bort torrshampooflaskans kork...någon av er kanske märkte att det fanns en utan kork i den förra också. Jag vet verkligen inte hur jag lyckas!

Empties post right here! Finally! Okay, it isn't that long ago since the last one, but enough. Yes, I have managed to lose the lid to the dry shampoo...some of you might have seen that there was one in the last one too. I don't know how I do it! 

Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water

Micellar vatten var ju/är den stora nya grejen. Den här kom i en Livbox för länge sedan. Jag tyckte om den här, men min favorit är nog ännu Garniers.
Micellar water was/is the big thing. This one came in a Livbox a long time ago. I liked this one, but my favorite is still Garnier. 

Cien Nail Polish Remover Acetone Free

Den här rekommenderar jag åt alla som lackar sina naglar. Jag tycker verkligen om burken och den här fungerar superbra. Jag har en ny redan och tror att jag kommer att fortsätta köpa den här även när den är slut. Stor favorit. Hittas på Lidl.
This one I recommend to all who paint their nails. I really love the pump and this works really well. I already have a new one and I will probably buy another after it. Big favorite. You can find this at Lidl. 

Rexona Motion Sense Tropical 48h anti-perspirant

Jag tycker om det att den här innehåller 0% alkohol. Det tycker jag är ett stort plus. Doften var också fresh. 48 timmar...yeah right. Men jag tror inte någon egentligen håller 48 timmar. Ni får rätta mig om jag har fel.
I like the fact that this one has 0% alcohol. I think that's a big plus. The scent was also very fresh. 48 hours...yeah right. But I don't think any hold that long. You can correct me if I am wrong.

Herbina Volume Volumising Dry Shampoo (Livbox)

Det roliga är att just när jag fick förra empties inlägget gjort så tog den här slut. Det var ju där jag hade alla torrshampoon. Det här var sista, tror jag. Känns alldeles konstigt att jag måste verkligen ta och köpa en ny. Jag tyckte bra om den här och tyckte den gjorde vad den skulle åt mitt hår.
The funny thing is that when I got the last empties post done this one took it's last breathe. It was there I had all the dry shampoos. This was the last one, I think. It feels weird to now have to buy one. I really did like this one and it did what it's supposed to do, at least for my hair. 

Vad har ni använt slut på sistone? 
What have you used up lately? 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...