Thursday, April 21, 2016

EMPTIES PART 3

Jag har en stor påse full av en massa tomma flaskor och burkar. Den har väntat länge på att jag skall ta mig i kragen och ta och skriva om dem lite. Visa dem åt er helt enkelt. Jag skulle sitta här ännu nästa år ifall jag skulle göra ett inlägg med alla, så istället tänkte jag ta det i små delar. Så här har vi nu några.

I have a big bag of a lot of empty products. It has been waiting a long time for me to write about them. Show them to you. I would be sitting here until next year if I were to make a post of all of them so I am gonna show them in small doses. So here we have few. 


Weleda Wild Rose Creamy Body Wash - Den här fick jag till födelsedagspresent för några år sen och den är okej. Jag kanske inte är världens största fan av doften, men den var inte så stark så det gick bra att använda den trots det.
This one I got as a birthday present a few years ago and it is okay. I am not the biggest fan of the smell, but it wasn't that strong so it was okay. 

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser - Jag tyckte om den här. Den kom i en Livbox för en tid sen. Det är så lätt spraya på av den här efter duschen och sedan massera in och den doftar också gott. Rekommenderar definitivt att prova.
I liked this one. It came in a Livbox a while ago and I was very excited to get to try it. It is so easy to just spray it on after the shower and then rub it in. So nice! The scent is also very nice. I recommend trying it out if you haven't. 

Lumene Sensitive Touch Gentle Cleansing Wipes - Dessa har torkat ut så jag kan inte säga mycket eftersom jag bara använde några.
These dried out so I can't really say much since I only got to use a few. 

Klippoteket Styling Dust Spray Dry Shampoo - Mitt första torrshampoo någonsin tror jag. Det är alltså inte många år sen jag började använda torrshampoo. Jag tycker om den här. Den doftar gott och gör sitt jobb.
My first dry shampoo I think. I started using dry shampoos very late. Like a few years ago. I like this one a lot. The scent is nice and it does the job. 

Klorane Dry Shampoo with Oat Milk - Även från en Livbox. Jag tyckte inte hemskt mycket om doften men annars så gjorde den ett bra jobb.
Another Livbox product. I don't like the scent that much but other than that it did a good job. 

Bangerhead Fresh Me Up! Refreshing Dry Shampoo - Den här eller Klippoteket är min favorit för tillfället. Jag gillar designen bättre på den här. Doften var mycket fresh och den gjorde sitt jobb mycket bra. Den här fick jag också i en Livbox.
I think that this one or the Klippoteket are my favorite. I do like the design better on this one. The scent is very fresh and it did its job.  Even this is from a Livbox. 

Lindex Eye Make Up Remover Waterproof - Den här tyckte jag inte om. Den lämnar en oljig känsla efteråt som jag inte alls tycker om. Jag verkligen försökte använda bort den men tillslut så blev det bara för äcklig att jag slutade. Så nu får den gå.
This one I didn't like at all. It leaves my skin very oily and I don't like that. I really did try to use it all up but it got too much and now it needs to go. 

Äntligen så jag kasta bort några från påsen! Jag har verkligen väntat på den här dagen! Varför tog det så länge för mig att göra det här inlägget?!

Finally I can throw some away from the bag! I have really been waiting for this day! Why did it take me so long to do this post?!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...