Monday, February 15, 2016

LIVBOX FEBRUARY 2016


Vi är halvvägs in i Februari och först nu har jag fått alla bilder till det här inlägget gjort. Jag lyckades få videon upp mycket tidigare och den har fått mycket visningar så gå och kolla in den här. Jag är verkligen super lycklig över den här boxen. Den innehöll en massa bra grejer (plus godis!).

Boxen vägde verkligen mycket så det var klart att den innehöll mycket, men ändå så överraskade det mig. Jag menar, kolla nu på mängden!

We are half way in to February and now I got all the pictures done for this post. I did manage to get the video out a lot faster and it has gotten a lot of views so go and check it out here. I am so happy with this box. It had so much cool stuff (and candy!)

The box was so heavy that it was clear that it had a lot inside, but it still kinda surprised me. I mean, look at it!Först så har vi Pandas goda franska pastiller i en liten box som är  lätt att ha med i väskan om man tycker om sånt. Jag gillar! Trots att jag borde minska på godis ätande drastiskt igen...men det behöver vi inte tänka på.

First we have Pandas delicious french lentils in a small box that is good to have in a handbag if one is like that. I like! Even though I should be eating less candy again...but let's not think about that. Rich CC shampoo. CC är alltså Complete Care. Låter ju väldigt bra eller hur. Den doftar riktigt gott dessutom vilket definitivt är ett plus i min bok. Just nu så använder jag ett Rich shampoo och har nog tyckt om den. Hoppeligen så får jag prova den här snart.

Rich CC shampoo. CC stands for Complete Care. Sounds very good right. It smells so good which is a big plus in my book. Right now I am using a Rich shampoo which I like so I am looking forward to trying out this one. 


En tandborste. Det roliga är att jag faktiskt just tänkte på att min tandborste börjar se lite äcklig ut. Men sen har jag ju också två andra i skåpet som väntar. Men man kan ju inte ha för många extra tandborstar. Den här är ljusblå med glitter och ljusröd borstdel. Så söt alltså!

A toothbrush. The funny thing is that I just looked at my toothbrush and thought that it looked a bit gross. But I do have a few other spare ones. But you really can't have too many. This one os light blue with glitter and pink bristles. So cute!

 Dove Dermaspa Body Lotion. Det känns som att jag har supermycket sånahär i lådan, men jag tror att jag bara tror det. Jag håller på och använder Vaseline som jag fick i en Livbox just nu, men efter den så skulle jag kunna ta och prova den här.

Dove Dermaspa body lotion. It feels like I have so many body lotions in my drawer, but I think I might just think that. I am now using the Vaseline one I got in a Livbox, but after that one I will try this one. 


Handkräm är alltid bra. Jag försöker ha en handkräm här bredvid mig vid datorn så att jag kommer ihåg att använda. Speciellt nu när det är kallt och händerna torkar.

Handcream is always good. I try to always have one here beside the computer so that I remember to use it. Especially now that it is cold and my hands get really dry. 


Anti-Frizz Glanskräm står det på burken. Det skall bli intressant att prova denna.

Anti-frizzer. I am very excited to try this one. 


Lumene nattkräm eller sleeping cream. Den här lilla kommer vara så bra att ta med på Kuba resan.

Lumene sleeping cream. This one is totally gonna come on the trip to Cuba. 


Tandkräm såklart. Den här lär skall ge vitare tänder direkt efter första användningen. Jag har svårt att tro på sånt, men vi får väl se.

Toothpaste of course. This is supposed to give whiter teeth after first use. I have a hard time believing that, but we shall see. 
Sally Hansen gel nagellack och överlack. Jag tog och provade denna och joo den håller riktigt bra nog. Lite skeptisk är jag ändå över gel lack där man inte behöver UV lampa. Jag skall nog ta och prova pånytt för att ge er bättre recension. Färgen är dock inte jätte speciell.

Sally Hansen gel nailpolish and top coat. I tried these and yes it does hold pretty well. I am still a bit sceptic over gel polish that don't need the UV lamp. But I am gonna try these out again to give you a better review. The color though is not that special. 


Det var den boxen. Om ni vill börja beställa på Livbox så kan ni gå till deras hemsida. Kostar 16,90€ i månaden.

That was this box. If you wanna start getting the Livbox you can go to their website. It costs 16,90€ a month. 

1 comment:

  1. Härliga produkter, speciellt den där anti-frizz verkar intressant! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...