Friday, January 22, 2016

YOOGAIA

Jag vet att det finns säkert många som funderar och planerar att börja nya året bättre och börja röra på sig och få ett mera hälsosamt liv. Så nu har jag ett tips åt er alla!

Någon av er kanske har hört om Yoogaia tidigare. Till exempel så har jag gjort ett inlägg om sidan. Jag testade ett par timmar då och tyckte verkligen om dem. Det finns verkligen något för alla på sidan och det tycker jag om. Det finns yoga, pilates, avkoppling och allt möjligt. Själv tycker jag även om det att jag kan göra hemma och behöver inte gå någonstans och får prova helt själv utan stressen. Det gör liksom ribban lite lägre.

Nu så fick jag möjligheten att testa igen, tack vare Buzzador, och tog och laddade även ner Yoogaia till tabletten som jag nuförtiden äger och skall här nån dag ta och prova hur den appen fungerar. Det skall bli väldigt roligt!

Ifall ni nu blev sugna på att testa Yoogaia eller ni använt det nångång och tycker om det så kan ni ta och använda koden BUZZ2016 och få prova alldeles gratis i 14 dagar. Helt superbra! Koden måste användas före 1.2.! Jag verkligen älskar när jag kan dela med mig av sånthär åt er!


I know that there are probably a lot that are thinking and planning to start this new year better and start exercising and get a more healthy life. So I have a tip for you!

Some of you may have heard of Yoogaia before. I did a post about it a while ago. I tried out a few videos then and liked it. There is something for everyone which I like. There is yoga, pilates and relaxation and more. I also like the fact that I can do them at home and don't need to go anywhere and can try it out without and stress. It makes it easier to start. 

Now I got the opportunity to try out some more, thanks to Buzzador, and I downloaded the app to my tablet which I now own and am gonna try how it works. It's gonna be fun! 

If you feel like trying out Yoogaia or have used it at some point and like it you can use the code BUZZ2016 and get to try it out for 14 days for free. So great! The code must be used before 1.2! I love being able to give you things like this! 
1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...