Monday, January 4, 2016

NEW SHOES

Först så var det mina byxor som började säga upp kontraktet och jag måste ta och köpa nya. Nu är det mina skor. Jag hade verkligen helt och hållet glömt att de flesta av mina vinter skor inte längre håller vatten. Det här är ju lite illa då jag ju bor i Finland och här kommer snö och vatten vartannat. Så det blev dags att köpa nya skor.

Eftersom min budget för allting är nära noll så blev det ju såklart att söka bland rea skor. Jag tog mamma med mig och gick till Anttila. Där lyckades jag hitta två par som jag tyckte om. Jag kunde inte välja så jag tog båda. Så går det alltid. Seriöst. Varje gång jag skall köpa nya skor så köper jag två par.

First my pants decided to start falling into pieces so that I had to buy new ones. Now my shoes are doing it. I had seriously forgotten that most of my winter shoes don't hold water anymore. That is a bit bad since I do live in Finland and here is snows and rains. So it was time ti buy new shoes. 

Since my budget for pretty much everything is zero it was a must to check the sales. I took mom with me and we went to Anttila. There I managed to find two pairs that I liked. I couldn't choose so I took both. It always happen. Seriously. Everytime I buy new shoes I buy two pairs. 
De svarta var de första jag fastnade för. Jag verkligen älskar dragkedjan. Det är en rolig detalj. Det roliga är också att en jobbkompis har köpt likadana. Hon verkar ha tyckt om dem så jag hoppas att jag också kommer att tycka om dem. Nu när jag äntligen kan ta dem i användning.

De bruna kostade under 30 euro så det kändes som om jag bara måste ta hem dem också trots att budgeten är vad den är. Det är verkligen sällan jag köper skor som inte är svarta så jag tänkte att nu är det dags att jag gör det och lär mig använda andra färger än svart. Och dessa är ju bara så fina!

Jag är så glad att jag lyckades hitta båda på rea!

The black ones were the first ones I fell for. I really love the zipper. It is such a nice detail. The funny thing is that a work colleague bought the same pair. She has seemed to like them so I hope that I will like mine too. Now that I can finally start using them. 

The brown ones cost under 30 euros so I felt that I just had to take them home too even though my budget is what it is. I rarely buy shoes that are any other color then black so I thought that it is time that I learn to use other colors too. And these are just so nice!

I'm so happy that I found both on sale!

written 3.1 23:09

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...