Monday, January 18, 2016

LIVBOX JANUARY 2016


För en vecka sen ungefär så kom Livboxen. Nuförtiden filmar jag ju det när jag öppnar boxen så den videon kommer nästan alltid ut före det här inlägget. Om ni vill se det så kan ni klicka här. Jag försöker nog ännu få det här inlägget snabbare ut i framtiden. Men nu skall vi i alla fall ta och titta på innehållet i den här boxen.

About a week ago I got the Livbox. These days I do film when I open it and usually the video comes up before this post does. If you wanna see the video you can do so here. I am trying to get these posts up faster in the future. But now we shall jump in to this months box. 

Cutrin Professional Rescue Sensitive Dry Scalp Care Moisturizer 


Det här är någonslags treatment för torrt och känsligt hårbottnet. Jag vet inte själv om jag har speciellt mycket behöv av den här, men sen igen så kan jag ju tycka att alla har säkert torrt hårbotten. Så kanske mitt hårbotten skulle må helt bra av det här.

This is somekind of a treatment for dry and sensitive scalp. I don't know if I myself have a very huge need fro this, but then again I think everyones scalps might be very dry. So maybe mine would feel good after this. 

SB12duo Eucalyptus / Menthol Mouthwash 


För att vara ärlig så måste jag berätta att jag har varit super lat med att använda munskölj efter tandborstning. Jag har en stor flaska som jag köpt från Lidl men den har bara blivit ganska så oanvänd. Jag måste ta och skärpa mig lite. Jag har hört bra om SB12 men inte ännu själv använt mest eftersom jag försöker spara pengar och köpa det billigaste och SB12 är definitivt inte det billigaste märket. Det jag nu kan säga är att den här doftar gott.

To be honest I have to say that I am so lazy on using mouthwash after brushing my teeth. I have a big bottle that I got from Lidl but it is just standing there. I really have to start again. I have heard good things about SB12 but I haven't used it myself yet since I usually just buy the cheapest there is to save money. I gotta say that this one does smell really good. 

Anyday Nuts Dry Roasted Nut Selection


Den här påsen innehöll cashews, mandlar och pekannötter utan salt eller någonslags olja. Jag är alltså superdålig på att äta nötter och jag tycker inte om nötter i till exempel choklad. Jag har till och med haft den tron att jag är typ allergisk.  Jag tog och smakade dessa på videon så om ni vill se det så kan ni göra det här. När jag smakade på dessa så kom jag till slutsatsen att cashews är okej. Mandlar och pekannötterna är inte mina favoriter. Det kan hända att jag skulle kunna gilla dem tillsammans med någonting i kanske sallad, men som sådär så tyckte jag inte riktigt om dem. Jag kände inte av någon speciellt stark reaktion så kanske jag kan ta och försöka äta lite mera nötter i framtiden. Det är ju ett hälsosamt alternativ till mellanmål.

This little bag has cashews, almonds and pecans without salt or oil. I am really bad at eating nuts and I don't like nuts in chocolate. I have also kinda thought that I was allergic to them. I did do a taste test in the video so if you wanna see that then you can do that here. When I tasted these I came to the conclusion that cashews are okay. Almonds and pecans are not my favorites. I might like them in something, like a salad, but like they were here I didn't like them. I didn't feel any big reaction to them so I think I can try to eat more nuts in the future. They are a good little healthy snack. 

Herbina Energy Boost Energizing Peeling Cream 

Jag måste verkligen säga att jag gillar tuben. Härligt färggrann! Här har vi en till sak som jag måste skärpa mig på. Jag måste ta och börja använda krämer som jag har. Till exempel så skulle det säkert göra min hud riktgit bra att använda peeling cream ibland, eller ansiktsmask. Den här innehåller C-vitaminrik havtornssaft, E-vitamin och apelsinblomsvatten. Jag har en känsla av att den här kommer att dofta riktigt härligt.

I must really say that I love the tube. It is so nice and colorful! Here we have another thing I have to get better at. I have to start using all the creams I have. It would probably do my skin very good to use peelingc cream sometimes or a facemask. This one has c-vitamin rich sea buckthorn, E vitamin and orange flower water. I have a feeling that this is gonna smell good.  

Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner

Jag älskar att få smink i dessa boxar! Det händer, enligt mig, alldeles för sällan. Jag har hört bra om den här. Noora från Curiouser & Curiouser höjde åtminstone den här till skyarna så helt dålig kan den väl inte vara. Jag väntar ivrigt på att få testa den här. Kanske jag gör det imorgon.

I love getting make up in these boxes! It happens, in my opinion, way too little. I have heard good things about this eyeliner. Noora from Curiouser & Curiouser does speak very highly of it so it can't be total poo. I am very excited to try this. Maybe I will do it tomorrow. 

Philosophy When Hope Is Not Enough Hydrating Antioxidant Serum


Det kommer mycket Philosophy produkter i boxarna nu. I förra hade vi ju också en del. Serum har varit det stora nya inom hudvård en tid nu och jag har inte ännu hoppat på det tåget. Kanske den här är den som får mig att göra det. Det är en väldigt liten burk, men man skall tydligen bara använda väldigt lite så den kommer nog att hålla en tid i alla fall.

There is a lot of Philosophy products now in these boxes. In the last one there were also some. Serum seems to have been the big thing in skincare for a while now and I have yet not jumped on the train. Maybe this is the one that will make that happen. It is a really small one but you seems to need very little so it might last for a while. 

Salus Magnesium 


Den här gör mig lite konfunderad. Det står på paketet att man skall ta 20ml i dagen. Det står ingenstans om man skall dricka det som det är eller om man skall blanda det med något. Så jag vet inte riktigt vad jag skall tänka om den här. 


This one makes me a bit confused. The box says to take 20ml a day. There is no information about if you are supposed to drink it like it is or mix it with something. So I don't really know what to think about this.


Jag tror att mina favoriter i den här boxen är eyelinern och peeling krämen. Det här är ju bara baserat på min känsla just nu. Vi får se om det ändrar när jag provat båda. Men jag tycker att det här var en okej första box. Hopperligen så är nästa box också bra!

I think that my favorites in this box are the eyeliner and the peeling cream. This is only based on my feeling right now. We shall see if it changes when I have tried them. But I do think that this was a good first box of the year. Let's hope the next one is also good!


written 17.1. 23:14

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...