Tuesday, January 12, 2016

How did I even?!

Jag vill få in lite mera vardag i den här bloggen eftersom det tycker jag fattades lite förra året. Så nu får ni ett riktigt hederligt vardagsinlägg.

I kväll när jag skulle laga min  mat så lade jag på plattorna och började vänta på att de skulle bli varma. Jag tog ut köttet och la den på andra plattan och vänta. Efter en stund hörde jag ett konstigt ljud och fick nästan hjärtattack när jag märkte att paketet höll på att smälta på plattan som jag i misstag satt på när jag skulle lägga på den som var bredvid. Märks det att jag inte är proffs på att laga mat?

Suck.

Dessutom märkte jag också att jag har en alldeles för liten stekpanna och behöver en större om jag verkligen vill laga mera mat själv i stora mängder och spara pengar.

Men maten var nog riktigt god i alla fall, trots allt.


I wanna get more everyday life in this blog because I feel like that was kinda missing last year. So now you are getting a totally everyday post. 

Today evening when I was about to make food for myself and I took out the meat and waited for the stove to heat up. I suddenly heard a weird noise and almost got an heart attack when I saw that the pack was melting on the stove that I had accidentally put on instead of the one beside it. Can you see that I am not good at cooking?

Damn.

I also did realise that I have a way too small frying pan and I totally need a bigger one if I really wanna start making more food myself in bigger bulks so that I save money. 

The food was pretty good, after all. 

1 comment:

  1. Stor stekpanna lönar sig att skaffa direkt! Om man sen vill woka något är det myyycket lättare då grönsakerna inte flyger över kanten hela tiden. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...