Thursday, January 7, 2016

APARTMENT TOUR 2016



Jag vet, det är inte onsdag och onsdagar brukar vara video wednesday, men nu får det komma en såhär på torsdag i alla fall. Jag tog och filmade en liten apartment tour åt min youtube channel första dagen det här året och nu vill jag dela med mig av den åt er också. Om inte ni redan varit och sett den på youtube.

Det här är faktiskt något jag funderat på att göra ganska länge men sedan av någon orsak så har det inte blivit av eller så har lägenheten sett ut som jag-vet-inte-vad så jag har inte velat dela med mig av det. Men till julen fick jag städat och lyckades hålla det till nyår så nu lyckades jag göra den här videon.

Välkomna till mig!


I know, it is not wednesday and wednesdays are usually video wednesdays, but now there is gonna be one on this thursday. I took and filmed a apartment tour for my youtube channel on the first day of this year and now I wanna share it with you guys too, If you haven't seen it on youtube already. 

This is actually something I have been thinking of doing for a long time but for some reason I have never gotten around to doing it or then the apartment has looked like i-don't-know-what and I haven't wanted to share that. But for christmas I got it cleaned and I managed to hold it for new years so now I could make this video. 

Welcome to my home!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...