Monday, January 11, 2016

30 day waist trainer challenge

Några av er vet att jag provat X antal 30 dagars utmaningar och det gått lite så och så med de flesta. Men jag ger ändå inte upp när det kommer till utmaningar och har tagit an en till. Nu i Januari så gör jag alltså 30 day waist trainer challenge som är gjord av Blogilates. Det att jag nu gör den här ingår i ett såkallat "nyårslöfte" att träna mera. Men dem skall vi prata mera om i ett annat inlägg senare.

Some of you know that I have tried a few 30 day challenges and it has been a bit of this and that with them all. But I am not giving up when it comes to these challenges and I have taken on another one. Now in January I am doing the 30 day waist trainer challenge that is made by Blogilates. The reason I am doing this is one part of so called "new years resolutions" to train more. But we shall talk more about them later. 


Jag måste säga att jag haft (har) en liten putmage som jag verkligen inte är stolt över. Jag är inte tjock det säger jag inte, men jag har en liten mage som jag själv inte tycker om. Så jag försöker liksom lite jobba bort den med den här utmaningen och säkert andra också i framtiden.

Nu direkt så vill jag dock berätta att jag gick och glömde göra dessa i två dagar så fast det är dag 11 så är jag egentligen först på dag 9. Lite synd är det nog, men det viktigaste enligt mig själv är det att jag inte bara slutade helt och hållet.

Double D är den värsta. Den är verkligen en killer enligt mig. Jag gör dem alltid sist och det är verkligen skönt efteråt.

Har någon av er börjat träna mera nu det här året?

I have to admit that I have had (have) a little stomach that I am not proud of. I am not saying that I am fat, but I do have a little extra on my stomach which I don't like. So I am trying to work it away with this challenge and many others in the future. 

Now I wanna confess that I went and forgot to do these for 2 days so even though it is day 11 I am only on day 9. It is sad, but in my opinion the important thing is that I didn't quit completely. I got back. 

Double D is the worst one. It is really a killer. I do them last and it really feels good afterwards. 

Has any of you started working out more this year?

2 comments:

  1. Jag och Anton började på NerdFitness, vilket fungerar bra för två nördar som vi. :D Men ska göra den här också, jag såg din bild på Instagram i början av Januari, och ville genast göra det, men visste inte vilket träningsprogram du gick efter. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jag har tyckt om den här riktigt bra hittills :D Lönar sig att prova!

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...