Saturday, December 26, 2015

What I Got For Christmas 2015

Den här julens julklappar var väldigt mycket mat. Mamma bestämde sig tydligen för att fylla mitt matförråd. Hon hade med sig en stor kasse med en massa mat. Allt från gröt till tonfisk. Jag tänkte ju tappa hakan när jag fick påsen av henne. Dessa var alltså inte packade på något sätt. Så den här högen fick jag före vi öppnade egentliga presenterna.

This years christmas presents were a lot of food. Mom seems to have decided to fill my storage. She had a huge bag of food with her. Everything from porridge to tuna. My jaw dropped when I got the bag from her. These weren't wrapped in any way so I got this before before we opened the christmas presents. 


Nu lever jag nog på det här en stund. Jag har ju dessutom ännu skinka i kylskåpet som jag bra kan äta på bröd. Det har jag levt på nu sen julen.

I am totally gonna be fine for a while now. I also do have ham left over in my fridge which I can put on bread. I have been living on that a few days now. 


Sen så fick jag ju också en del som var paketerade även i de så fanns det mat. Så som kryddor och vitlök. I kuveret så finns en resa till Tallinn med övernattning på hotell som jag och mamma skall åka på tillsammans. Jag väntar fortfarande på lillebrors som han skall beställa i något skede.

Det är inte alla som får vitlök och kryddor i julklapp. Jag är väldigt nöjd.

I also got the wrapped presents and in those there were also some foodlike items. As spices and garlic. In the envelope there is a trip to Tallinn with a night at a hotel that me and my mo are gonna go on together. I am still waiting for my brothers present that he is gonna order at some point. 

Not everybody get garlic and spices for christmas. I am pretty happy. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...