Thursday, December 17, 2015

Not my day today...

Det känns som om jag har en massa att göra helatiden och bloggen bara ligger död för tillfället. Helt död är den ju inte, men nästan. Jag kom hem för en liten stund sen och började fixa mat åt mig. Det skall bli pasta med mögelost eftersom jag känner mig lat och det är något jag har i skåpet.

På samma gång håller jag på och försöker få upp en video till youtube och det går verkligen supersegt. Jag försökte få upp den i natt men av någon underlig orsak gick det inte riktigt rätt. Så det fanns bara en liten del uppe när jag kollade idag. Inte okej alls.

Idag lyckades jag även för första gången bli sen till jobbet, eller sådär ordentligt sen. Min telefon hade dött på natten så den hade inte väckt mig och jag lyckades vakna 10 min före jag skulle vara på jobb. Nå som tur har jag världens bästa jobbkompisar så jag ringde och meddelade att jag skulle bli sen och allt var okej. Men det kändes ju inte riktigt så roligt att fara iväg som ett skitit streck på morgonen. Usch.

Jag hoppas att ni haft en bättre dag!

It feels like I have way too much to do all the time and the blog just sits here empty at the moment. Well it's not completely dead but almost. I came home a while ago and am now making food. I am making pasta with bluecheese since I am lazy and that is what I have in my fridge. 

At the same time I am trying to get a video up on to youtube and it is going so slow. I tried to get it up last night but something didn't go right and there was only a little part of it up when I checked today. Not okay. 

Today I also managed to be late from work for the first time. Like really late. My phone had died during the night and had not woken me up and I woke up 10 minutes before I needed to be at work. Well luckily I have the best colleagues so I called and said that I would be late and it was fine. It just wasn't fun to hurry out the door in the morning. No. 

I hope you have had a better day!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...