Monday, December 7, 2015

Monday

Ibland måste man bara ta det lugnt. Inte stressa över att man inte hann ta och skriva ett inlägg på morgonen trots att det var planen. Ibland hinner man bara inte göra det. Istället vill man sova en 15 minuter längre för att måndagen trycker på från alla håll.

Det är okej att inte hinna med allt. Jag är inte supervoman trots att jag ibland önskar att jag vore det. Om jag åtminstone lyckas filma kalender öppnandet varje dag den här månaden, så tycker jag att jag kan vara ganska så nöjd.

Jag har liksom inte riktigt hittat balansen mellan bloggen och youtube ännu. Men jag försöker. Det är inte helt lätt speciellt när jag har den känslan att jag snart kanske är sjuk. Jag har inte tid att vara sjuk!

Sometimes you just have to take it easy. Not stress over the fact that you didn't have time to write a blogpost this morning even though that was the plan. Sometimes there's just not time for that. Instead you wanna sleep 15 minutes more since you can feel the monday pressing on from all the sides. 

It is okay to not have time for everything. I am not superwoman even though I sometimes wish I was. If I succeed in filming the calendar opening everyday this month then I am quite happy. 

I haven't found a balance between the blog and youtube yet. But I am trying. It's not easy especially when I have the feeling I might be getting sick soon. I don't have time to be sick!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...