Thursday, December 24, 2015

MERRY CHRISTMAS!


GOD JUL ALLIHOPA!

Jag har fortfarande svårt att förstå att det faktiskt redan är julafton. Min hjärna vill liksom inte riktigt förstå det trots att jag försökt pynta juligt här hemma. Jag tror verkligen att det är det att snön fattas.

Men trots att snön nu fattas så kommer vi ändå att fira jul. Det här året kommer mamma, pappa och lillebror hem till mig för att fira och det är verkligen ganska spännande. Det betyder ju att jag städar som en galning för att få den här lägenheten trevlig att vara i. Jag tror jag nog lyckas.

MERRY CHRISTMAS EVERYBODY!

I still have a hard time believing that it really is christmas. My brain just doesn't wanna get it even though I have tried to make it a bit christmassy in here. I do think it is the fact that there is no snow. 

But even though the snow is missing we are still gonna celebrate christmas. This year mom, dad and littlebrother are coming here to my place and that is quite fun. It means that I have been cleaning like a crazyperson to make this apartment nice to be in. I think I have managed. 
Den här gulliga lilla fick jag av mamma. Jag älskar den lilla stjärnan. Den passar så bra på mitt matbord. Den ger lite färg.

This little cute one I got from mom. I love the little star. It sits really well on my table giving a bit of color. 
Fru Gran har fått komma fram även i år. Står det här året i ett hörn eftersom klädskåpet tog dess plats. Om ni vill se mig klä julgranen så kan ni göra det här. Det här året fick den även några nya dekorationer. Ena av dem kan ni se i första bilden.

Fru Gran has gotten to come out even this year. It is now standing in a corner since my closet took its place. If you wanna see me decorate her you can do that here. This year she got a few new decorations. One of them you can see in the first picture. 


Men nu skall jag ta och fortsätta göra mig färdig för julfirandet. Hoppas ni alla får en riktigt bra dag!

But now I am gonna continue making myself ready. I hope you all have a good day!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...